Přejít na obsah

Dopa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Dopa

  1. Ahoj. Pouzival jsem koupenou verzi na Samsung Galaxy S10+ a vse super. Přešel jsem na Samsung Galaxy S23 Ultra a aplikace se ne a ne spojit s adapterem (po cca minute vypise "unable to connect bluetooth device". Vse mam nastavene naprosto stejne, jako na S10+. Carista se pripoji hned i na Galaxy S23 Ultra. Zkousel jsem odinstalovat, nainstalovat a podobne. Nenapada nekoho, v cem by mohl byt problém? Dekuji
  2. Ze začátku jsem to asi moc sledoval a řešil nebo nevím. A nebo tam byly jiné faktory. Už je to delší doba a za tu delší dobu můžu shrnout, že se zatmavují tak, jak mají a dokonce i středové. Už jsem i zapomněl, že jsem to tu psal. Jsem rád, že jsi na to poukázal a můžu napsat zkušenost po delší době .)
  3. Ahoj. Já nakonec mám 15% a stmívaní zrcátek funguje spolehlivě.
  4. Dopa

    Chiptuning

    Zdravím. Měl bych stejný dotaz na chip na SIII 1,6. Ale s manuální převodovkou. Přemýšlím také o chiptuningu. Přemýšlím o využití https://www.mereni-vykonu.cz/chiptuning/skoda/superb-3-2015/1-6-tdi-cr-88kw/ variantu Balance. Jak je to u manuální převodovky, mám se obávat o opotřebení součástí v motoru nebo by jste do toho šli?
  5. Já to chtěl jen informativně a spíše ke sledování regenerace, která dělala problémy a v servisu mi jí vynucovali. Jinak se v tom hrabat nechci, když tomu nerozumím. V panice jsem úplně nebyl, ale abych něco nepodcenil. Mám zkusit chyby vymazat?
  6. Všiml jsem si, že více "fouká", než jindy. Ne sice jako vysavač (vím, ten nefouká :)) jen přirovnávám zvuk). Mám zapnuté "Auto" a nastavení foukání je "Mírné". To je asi jediné, co mi přijde jiné, jinak nepociťuji, že by bylo něco špatně. Hledal jsem dané chyby, ale nic srozumitelného jsem nenašel. Tak právě nevím, jestli je nutné jet raději do servisu nebo zkusit chyby vymazat a jezdit dál. Omlouvám se za neodborné vyjadřování, ale jsem laik.
  7. Dobrý den, Carista mi vytáhla tyto chyby: Adaptive cruise control: 00836 - Valve 1 for gear selection, forward (N284) 01538 - Motors for beam adjustment (V48 / V49) 01396 - Valves for rear suspension struts (N150)/(N151) 01542 - Yaw Rate Sensor (G202) 01397 - Solenoid drip valve level regulation (N111) Mohl bych požádat někoho zkušeného, co tyto chyby znamenají a zda je to nutně na servis? Moc děkuji
  8. Zvykl jsem si na to, to každopádně, proto jsem váhal a ptal se zde. Nepsal jsem, že jsem to potřeboval. Spíše chtěl :) Ale ve finále jsem zjistil, že se dá bez toho žít :)
  9. Jen pro informaci má zkušenost. Folie jsem si dát nechal (propustnost 15%). Středové zrcátko není potřeba, aby se zatmavovalo, což je i logické :) Ale boční jsem nezaznamenal jakékoliv zatmavení. Nicméně auto vypadá o dost lépe a nezatmavení zrcátek se dá přežít. Jezdím stejně víc ve dne, než za tmy :)
  10. Jeste tedy popremyslim o vyberu folii a jestli vubec. Moc dekuji za nazory
  11. Chystam se objednat sem https://www.autofolie-cz.com/ Ale uvitam nejaka doporuceni Praha a pripadne okoli. Jak moc velké zpozdeni to je cca?
  12. Zdravím. Mám dotaz (jako laik). Mám na SIII automatické stmívání zrcátek při oslnění zezadu a i v závislosti na světelných podmínkách. Rád bych nechal na auto nalepit folie na okna (zadní a boční zadní). Má toto velký vliv na viditelnost a stmívání zrcátek? Na funkci stmívání jsem si fakt zvykl, ale folie se mi taky dost líbí :) Děkuji za názory a případně reální zkušenosti.
  13. Zdravím. Řeším nyní podobnou věc, rád bych vyměnil repro ve dveřích v OI a výškáče nechal. Diskuse už je pár let stará a odkazy už nefungují. Poradil by mi někdo nějaké repro a případné příslušenství, abych mohl vyměnit repro ve dveřích a nechat výškáče. Nebo případně i set, kde jsou i výškáče. Děkuji
  14. Zdravím. Mám podobný problém. Něco mi vrže, či resonuje u levého sloupku. Zvuk se projevuje pouze při cca 1,8 - 2,5tis otáček. Jde to jakože z rohu slopku skoro už u skla. Vyndal jsem veškeré plasty z palubky, co vyndat šly, ale stále takový (zdá se mi kovový) zvuk (vrčení, drnčení). Je to hra na nervy Dost nepříjemné. Neměl by někdo nějakou radu, čím by to mohlo být? Moc děkuji
  15. Zdravím. Byl by někdo z Prahy ochotný mi namontovat páčku tempomatu (a samozřejmě i aktivovat v ř.jednotce) na Octavii I 1,9TDi, 81kW, rv.2003. A za kolik? Budu rád za nabídky nejen práce, ale i páčky s tempomatem (s kolébkou) Předem moc děkuji
  16. Co je v rozporu s pravidly? Omlouvám se za špatné zařazení, ale řešila se tu anténa, což s anténo souvisí, tak jsem položil dotaz sem. Hledal jsem, ale nenašel jsem kloudnou odpověď. Založím tam téma teda.
  17. Dobrý den, chystám se vyměnit si origo radio za jiné na své Octe I......
×
×
  • Vytvořit nový...