Přejít na obsah

Jirken7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

743 zobrazení profilu

Oznámení Jirken7

  1. Jak si vyřešil danieli? Mám ten samý problém?
  2. Jirken7

    Zapíná abs

    Ahoj, už sem fakt zoufalý. Octavia Combi r.v 2001 66kw alh. Při malé rychlosti sepne abs.Kroužek abs jako nový, vag nic, čidlo nový. Nemáte někdo zkušenosti?
  3. Je to baterkou,měl sem ten samý problem,spojka,svíčky atd a nakonec to byla baterka.
  4. Ahoj,na dnešek mi kuna překousala kabel váhy vzduchu. Ale i při tom sem si všimnul že s teto krabičky (na obrázku) mi jde jakoby takové syčení,jiskření. Kabel mi ještě elektrikář nesletoval až v pondělí. Myslíte že to syčení z teto krabička má vliv na ten překousnutý kabel od váhy vzduchu? Díky
  5. Ahoj,chtel sem se zeptat jestli by šla koupit jen čelní středový zadní díl ofuku a kde? Jen ten,kde jdou lopatku nahoru a dolu? je to rozebíratelný takže zbytečný kupovat celý. Díky lidi.
  6. Ahoj,po přepnutí páčky mi nesvítí dálkové. Potkávací,světelná houkačka to funguje. Může to být něco jiného krom páčky (přepínače)?
  7. Děkuju kamaráde. Vidim to tedy na baterii,altík nebo vycistit ten intelcoler.
  8. Ty jo ale kdyz je jen ohratej motor? Moc se mi baterka nezda.
  9. forum.skodahome.cz/topic/93105-startov%C3%A1n%C3%AD-s-vibrac%C3%AD-do-%C5%99ad%C3%ADc%C3%AD-p%C3%A1ky/ Takto vypada taky muj problem.
  10. Ahoj,mam 77kw oii motor BXE. Mám problem ten,ze po cca 30km,se motor ohreje na provozni teplotu(ohreje se driv,mam na mysli v mem pripade). Kdyz motor chcipnu,po minutě nastartuju,tak motor v momentě startovani má strasne vibrace. Nema tendenci se ciste prehoupnout. Rano za studena jde krasne. Jen upozornuju ze nejde o dlouhy start. Spojka komplent nová,egr cistenej. Jednoduse mi pri startovani a ohratem motoru,by motor nejradsi vybehl. Mate nekdo tento problem?
×
×
  • Vytvořit nový...