Přejít na obsah

Termiter

Uživatel
  • Počet příspěvků

    97
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Termiter

  1. Tak jsem posbíral negativní hodnocení za otázku, zda někdo neví o existenci nějaké studie ohledně SS. To mě baví. ? Automaticky předpokládáte, že obhajuji SS. Neobhajuji. Já jen chci věrohodné informace, abych se mohl rozhodnout. Nějakou studii, nezávislý test, atd. Stejně jako vy tady podrážděně obhajujete škodlivost SS, můžu si vycucat z prstu jeho obhajobu a bude mít naprosto stejnou váhu, jako vaše příspěvky: Výrobce s tím počítá, na životnost a náklady na provoz to nemá vliv, nebo je jen zanedbatelný. Bla bla bla... Jenže já nevím jestli to tak je. Stejně jako to nevíte vy. Proto jsem se ptal na důvěryhodné informace, abych si ten názor mohl vytvořit.
  2. Odpovím stejně: A co by mělo být na SS špatného? Já netvrdím, že SS je dobrý, a taky neříkám, že je špatný. Na jedné straně jsou ujištění automobilek, že auta jsou na to připravená. Na druhé straně pocity lidí, že to není pravda. Proto se ptám po nějaké nezávislé studii.
  3. Zase takové to povídání o pocitech, že SS je špatný, protože je to logické a všichni to ví. Udělal někdy někdo věrohodnou studii?
  4. Přesně tak, držím ostřik, malou chvilku nic, pak začne stříkat voda na sklo, potom se rozjednou stěrače. Je třeba si dát pozor jen na krátký stisk páčky ostřikovačů. To pak po chvíli vyjedou stěrače nasucho. Ventilek proto neřeším, jezdím, ostřikuji, stírám na mokro. :c)
  5. Pořád to je v rovině psali to na internetu, tak to bude pravda. Žádné studie, žádné citace. Když jsem byl v Madridu, tak venku bylo 40 stupňů a co šlo klimatizovat tak klimatizované bylo. Kanceláře, obchody, taxíky. A s nastavováním si hlavu moc nelámali, prostě mrazili na max. Nikoho jsem neviděl smrkat, já jsem taky žádné úhony nedostál. Řekl bych, že nastavení klimatizace v autě je hodně individuální věc a univerzální postup asi neexistuje.
  6. Některé telefony se nestihnou přihlásit včas, tak je třeba to udělat znovu ručně. Na rádiu v menu Smartlink je seznam připojených zařízení. Pokud tam ten telefon vidíš, tak ho označ a dej Připojit. Jestli tam není, tak je chyba zřejmě v nastavení telefonu nebo v kabelu, jak už to tu zaznělo.
  7. Některé telefony se nestihnou přihlásit včas, tak je třeba to udělat znovu ručně. Na rádiu v menu Smartlink je seznam připojených zařízení. Pokud tam ten telefon vidíš, tak ho označ a dej Připojit. Jestli tam není, tak je chyba zřejmě v nastavení telefonu nebo v kabelu, jak už to tu zaznělo. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
  8. Termiter

    Easy Start

    To není normální, TSI mi vždy startuje okamžitě ať je léto nebo zima. Nejlepší bude zavolat do servisu a poradit se. Uvidíš, co ti řeknou.
  9. Kontrola na zemi ve 2.0 není. Normálně jsem stáhnul APK a nainstaloval přes starou verzi na HTC M8.
  10. Mám stejnou zkušenost. Načínám druhou zimu a stírací lišty jsou stále původní. Netrhají se, nepraskají, šmouhy nedělají.
  11. Pokud někdo jede s vysokou spotřebou, jede ostře, benzín v nádrží lítá ze strany na stranu. To může mít na měření vliv ten jeden dílek. Testeři by měli jezdit po rovné dálnici 130 na trojku, aby to mělo vypovídající hodnotu. Já osobně jsem podivný pohyb ručičky ukazatele nádrže nezaznamenal. Jeden dílek je pod mojí rozlišovací schopností. Prostě jezdím, a když ručička ukazuje někam doleva nahoru, tak si v klidu zajedu dotankovat.
  12. Mám je, jezdil jsem na nich celou zimu. Žádný problém.
  13. Nějak to nechápu. Tak nějak jsem předpokládal, že když mi ručička ukazuje na 1/2, tak nádrž bude zhruba z poloviny prázdná. Můžete mi někdo vysvětlit, v jakém případě tam budu mít 3/4 nádrže benzínu a v jakém případě 1/4 nádrže benzínu, když bude ta ručička ukazovat na 1/2?
  14. DAB mi nechybí. Všechno řeším přes Android Auto.
  15. Tak nevím jestli většina, spíš to bude píšící většina. :c)
  16. Pneumatiky nemusí být nafouknuté a sjeté stejně. Systém si uloží aktuální stav a pak už jen hlídá změny.
  17. Nic neřešíš. Prostě nazuješ kola, nafoukáš na požadovanou hodnotu tlaku a uložíš v menu rádia. Pokud dojde ke změně tlaku v některé pneumatice, změní se tvar a tím rychlost otáčení kola v poměru k ostatním. Auto tě pak upozorní, že máš zkontrolovat pneumatiku.
  18. Kolega v práci pořád nadával na služební vůz, že pořád hlásí kontrolu tlaku v pneumatikách, tak to pořád kontroluje a pořád je to v pořádku. Tak jsem mu uložil hodnoty tlaku a od té doby je klid. Prostě občas se vyplatí si přečíst manuál.
  19. Termiter

    Rezervní kolo

    Když jsem před rokem kupoval FIII, tak v konfigurátoru jsem zatrhl plnohodnotnou rezervu. Jiná kola na auto než z lehkých slitin nebylo možné objednat. A tak jsem to dostal. Na autě jsou kola z lehkých slitin, v kufru plechová rezerva. Až píchnu, vyměním, nechám spravit a vyměním zpět. Neřeším, jezdím.
  20. Já mám indikaci světel vyřešenou jednoduše. Jezdím vždy se zapnutým Android Auto. Jakmile se rozsvítí světla, obrazovka se přepne do nočního režimu. Pod volant nekoukám.
  21. Já provádím ochranu laku špínou. Fabii mám rok a ještě jsem ji nemyl. A začínat s tím v dohledné době nebudu. Před tím jsem měl Focuse 12 let a myl jsem ho asi pětkrát při nějaké příležitosti jako účast na svatbě a podobně. A lak byl úplně v pořádku. :c)
  22. Tak to moje Fabia style má u řidiče dorazy u okna nahoru i dolů. Sice nemá zpětný ventilek na ostřikovačích, ale alespoň má to zpoždění. Zřejmě záleží na konfiguraci.
  23. Do Rapida SB se mi do kufru nevešla kytara na šířku. Do Fábie kombíka ano. Sice na chlup, ale alespoň tam nelítá.
  24. Já měnil přední sklo po 1Mm. V rámci urychlení jsem to platil sám, a pak nechal proplatit z pojistky. Bylo to jen sklo.
  25. Bydlím v centru Prahy a jsem vděčný za každé auto, které má při čekání na zelenou vypnutý motor. Díky!
×
×
  • Vytvořit nový...