Přejít na obsah

dagl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

619 zobrazení profilu

Oznámení dagl

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, už se tu o cvakání nebo klepání psalo, ale týkalo se to motorů s řetězem. Mám RS 2.0TFSI, r.v. 2006 BWA, najeto 200 000km. Motor jak za studena, tak i za tepla na volnoběh jakoby cvaká (zvuk trochu podobný dieselu). Jakmile trochu přidám plyn, tak ten zvuk zmizí. Neví někdo, co může být příčinou toho zvuku? Předem díky za odpovědi.
  2. Zdravím, mám dotaz. Koupil jsem před cca půl rokem OII RS TFSI. Když jsem ji kupoval, měla takový pěkný laděný zvuk. Před nedávnem jsem přišel na to, že poslední tlumič výfuku je prasklý. Takže jsem zajel na vrakáč a sháněl výfuk z RSa, bohužel jsem nesehnal. Sehnal jsem jen výfuk z 1.8 TSI, tvarově i průměrem trubky je stejný (a je jako nový). Zajímalo by mě, jestli má RSo výroby ten laděný výfuk a pokud ano, tak mě zajímá, jestli ho bude mít, když tam hodím ten tlumič z 1.8 TSI. Případně, pasuje z dieselu na benzín? Díky moc za odpovědi.
  3. Zdravím, po zapnutí klimatizace se nesepne kompresor. Na konektoru napájení kompresoru jsme naměřili jen 3.6v. Tuším, že by to mohlo být relé, ale nevím kde je. Může někdo poradit, kde ho najdu, nebo poslat schéma relátek? Předem díky.
×
×
  • Vytvořit nový...