Přejít na obsah

tomascedik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

831 zobrazení profilu

Oznámení tomascedik

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den, nevíte, zda je do O3 model 2016 možné dokódovat adaptivní tempomat, když mám standardní tempomat, přední radar (front asistent) a kameru v zrcátku (asistent jízdních pruhů, čtení značek, light asistent)? Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Aktivační kód bych si moc rád koupil, ale prodejce to neumí a když jsem před pár dny napsal přímo do Škodovky, tak mi odpověděli, že to zatím není možné.
  3. Ahoj, už se vám někomu podařilo dokoupit funkci SmartLink do Bolera 2016, které hlásí: SmartLink. Funkci můžete uvolnit aktivačním klíčem, obraťte se na svého prodejce?
  4. Ahoj, děkuji za odpověď. Asi bych měl opravdu změnit prodejce, jelikož můj prodejce je autorizovaný dealer. Dnes jsem dostal odpověď, že aktivace funkce SmartLink není zatím ze strany Škodovky podporována. Následně jsem dostal oficiální mail, který mě moc pobavil: Dobrý den, vozy ŠKODA jsou vybaveny pokročilou technologií a je zcela normální, že veškeré ovládání vozu nelze pochopit ihned. Pokud tedy chcete s něčím pomoci, nebo chcete dovysvětlit některé vlastnosti vozu, stavte se u nás a my Vám rádi poradíme.
  5. Ahoj, mám Octavii modelový rok 2016 s rádiem Bolero. V menu mám volbu SmartLink, ale po jejím výběru se zobrazí hláška: "Funkci můžete uvolnit aktivačním kódem. Obraťte se na svého prodejce." Prodejce bohužel ani netuší, co s tím má dělat. Předem děkuji za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...