Přejít na obsah

Zagoraz

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

943 zobrazení profilu

Oznámení Zagoraz

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Zagoraz

    2.0 TSI

    Víte někdo, jak je to s falešným zvukem u FL Sportline? Některá videa ukazují, že kromě Eco je ve všech režimech, v některých videích vůbec není. Dealer tvrdí, že se tam nedává, tak nevím. Díky.
  2. Ahoj. Nechal jsem kompletne vymenit vechny repro, vytlumit dvere a kvalira poslechu jeno mile dale. Vpredu mam Hertz 165.3, vzadu MTX tr65s, v kufru v rezerve subwoofer ESX v1100A. Asi po 8 mesicich mi zacaly zadni chrastit a zjistilo se, ze tam natekla voda, oxydace, total mokro. Obavam se, ze Skodovka to neuzna, kdyz zam byl zasah vymena repro. A montaz repro mi tvrdi, ze za to nemuzou, ze se to u Octavek stava. Mate s tim nekdo zkusenosti, jak tohle vyresit? Klidne PM. Diky.
  3. Ja spis musel praskat 5. Dvermi, aby se zavrely poradne. Dle rady Clerfayta jsem utahl dorazy o kousek a zaviraji se jako po masle:) Ale diky za tip!
  4. Ahoj, na muj vkus musim az moc bouchnout 5. dvermi, aby byl kufr poradne zavreny. Nekoho dalsiho to taky nebavi? Jak to vyresit? Ostatni dvere jako po maslicku a od kufru rana jako kdyz se zaviraji dvere od trambusu:(
  5. Koupil jsem zrovna Philips whitevision jako potkavacky a sviti krasne bile. Ohodne lepe nez zlute z vyroby. A dalkove jsem dal Osram NB a taky super. Celkem za 1100 vsechny 4:)
  6. Kdo tipoval? Jsou už nekde výsledky?
  7. No tak točit 1200 otacek....jet 50 na 6tku a říct ze motor netrpí.mozna pokud by to byl diesel ktery má o půlku větší kroutak..ale u benzinu je to extra podtaceni.
  8. Umí někdo shrnout, jaké všechny funkce Swing umí? Např. v návodu je, že při zařazení zpátečky se automaticky sklopí zrcátko spolujezdce. Při zamknutí auta že se automaticky sklopí celá zrcátka . Je tam zmínka i o adaptivním tempomatu, který se na Fabii III zatím vůbec nedělá. že lze nastavit barvu osvětlení vozu a mnoho dalšího Co teda vlastně Swing umí a odlišuje se nějak množství funkcí dle výbavového stupně auta?
  9. Zagoraz

    Dodací lhůta

    Tak v pondělí jdu vyzvednout:) Objednával jsem 24.6, vyzvednutí 10.8.
  10. Doufám, že nejezdíš nikde ve Středočeském kraji. Jestli ti dobře rozumím, tak se ti stává, že v břečkách ze sněhu potřebuješ někoho nutně předjíždět, a ještě k tomu rychle a klidně riskuješ, že ti auto bude tancovat, protože jsi takový superřidič, že víš že to zvládneš. Předpokládám, že v těchto situacích řídíš stylem držení volantu levou rukou na 2 hodinách s tělem skoro na sedačce spolujezdce. Proč si proboha kupuješ Fabii a ne offroad?
  11. Tak mezi odbornů diskuziu našich bratja vkládám i svou reakci. Myslím, že máš podobné choutky jako já, ale je to podle mě už jen hledání lepšího a lepšího, možná i zbytečně drahého. Mé úvahy byly: no silnější motor lépe pojede při zatížení....bolero je hezčí, větší a má více funkcí...atd, a takhle roztočíš spirálu k 370 000:). Řekni si spíš, co je tvým cílem....mým je bezpečnost, proto jsem dokoupil jen zadní kotoučovky, všechno ostatní je přebytečný přepych (zdůrazňuji pro mě), i tak je Style super výbava, takže jsem slevil ze svých choutek a mám 66kw, kotoučovky vzadu a střeší nosič. Cena po protiúčtu a slevách 244 000 (336 000 - 15 000 (protiúčet) - 70 000 (auto protiúčtem - Thalia) - 7000(jen tak)
  12. Ahoj, jel jsem ve všech 3 motorizacích stejnou trasu (cca 10 km, z toho 9 mimo město) s kombíkem. 1.0 absolutně líná 66 kw, hezky jede, brzy reaguje na plyn, řekl bych, že nárůst výkonu je lineární. Při 90 točí 2100. 81 kw už má hodně dobrý zátah odspodu, kdy se lehce opřeš i do sedačky:), což jsem u 66 kw nepocítil. Při 90 točí 1900. záleží, v čem jsi jezdil dříve, pokud v 2.0tdi, tak pro tebe bude i 81 kw hodně slabé, pokud v nějaé 1.2 benzín, tak se ti bude 66kw líbit a z 81kw budeš nadšený jízdními vlastnostmi:)
  13. Zagoraz

    Dodací lhůta

    Taky mě to napadlo....je to totiž combi, 66kw, střešní nosič, zadní koutoučovky, modrá denim, nic víc.
  14. Zagoraz

    Dodací lhůta

    Ahoj, pojďme si sdílet aktuální dodací lhůt u Fabie. Objednával jsem v 27. týdnu combi a prodejce mi poté napsal, že uto jde do výroby v 31. týdnu a týden poté bude k převzetí...přijde mi to zvláštní. Příští týden se to rozsekne. Jak jste na tom ostatní?
×
×
  • Vytvořit nový...