Přejít na obsah

Urbo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    402
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 094 zobrazení profilu

Oznámení Urbo

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Urbo

    Interier L&K

    Nenašel jsem vhodnější téma kde se zeptat. Zajímá mě, jestli se dá zaměnit interiér z O2 a VW Jetty MK5 nebo pětkovýho golfa. Vim, že u první oktávky a Bory, nebo Golfu IV to šlo v pohodě, tak předpokládam, že by to mělo jít. Zajímá mě, jestli jdou i předky i zadky a případně,jestli jsou tam stejný konektory pro výhřev a bagy. Dík.
  2. Njn. Jako za jízdy to teba nepozoruju, nebo slyšet to neni. Ale když vytošim kolo a kouknu na poloosu, tak je oškrtaná od stabíku. Nejdřív jsem tam zkoušel lepit papírovou pásku bych viděl jestli to škrtá a po pár dnech na ní nic nebylo. Tak jsem na to kašlal a teď jsem se po nějaký době podíval, páska nikde a v poloose celkem zářez... Chtěl bych to nějak vyřešit, protože ta pravá poloosa je dutá a točí se celkem rychle, takže se to chová jak soustruh..
  3. Chtěl bych trochu oživit tohle téma, jelikož teď řešim stejnej problém. Poloosa už je celkem oškrtaná a jelikož je dutá, tak to nechci pokoušet. Jak je to s těma kostma? Problém vyřešej, ale praskaj? Kolik jsi na nich třeba najezdil než odešly? Jestli se dá sehnat jedna kost za 500,- tak je to potom pořád 13 kostí proti jednomu HR stabíku Já mam taky TDi sešroubovaný tak o 7cm a potřebuju to nějak pořešit a s autogenem nejsem uplně kamarád. Btw: Ol@s o podvozkách je tu témat docela dost, musíš to projet. Jinak v zásadě to jakej máš podvozek neovlivní to jestli budeš škrtat poloosou o stabilizátor. To ovlivní jen to jak jsi nízko a ne jestli máš HR, nebo JOM. Jestli pujdeš níž o 55, tak myslim, že se toho nemusíš bát.
  4. Urbo

    SNÍŽENÍ AUTA

    Jo já jezdim na HR který byly přímo pro combi a mojí motorizaci a i když mam vpředu HP tlumiče stočený o 4 cm, tak mam pořád zadek o chlup vejš a přitom ty péra jsou -35/-35. Tak právě shánim na předek třeba -60, nebo -70, protože teď už mam léto i zimu za sebou s podvozkem níž o 65mm a vim, že se s tim dá projet všechno
  5. Urbo

    SNÍŽENÍ AUTA

    Nevíte jestli někdo dělá pružiny na O1 tdi snížený -60, nebo -70? Stačí klidně předek. Zatim jsem na ně nenarazil, všechno je klasika 30, 35, 50...
  6. No nechci tady rozjíždět žádnej flame. Ale myslim, že čí voliči skočej na pár plakátů jasně ukázaly poslední volby
  7. Jasně hele já neřikam, že se to nestalo. Ani tady nějak nechci obhajovat dosavadní vládu. Spíš si myslim, že tohle má smysl udělat na začátku funkčního období a ne v době, kdy se stejně blížej volby a každej to ví. A tohle podle mě prostě bylo uplně jasný. Socani zaskórovali v krajskejch volbách a když lidi začali střízlivět a průzkumy ukazovali, že jim preference klesaj, tak chtěli udělat něco zásadního. O nic jinýho nejde, protože za těch pár měsíců do regulerních voleb by se stejně vůbec nic nestalo... A tohle akorát zbytečně udělalo bordel a ukázalo ČR jako nestabilní v době, kdy jsme si mohli konečně udělat jméno jinak, než jako stát s největší spotřebou alkoholu na osobu Jinak v tom jestli volit, nebo nevolit mam jasno. Když nevolíš, dáváš stejnej hlas všem.
  8. Sorry, ale shazovat vládu pěti pokusma během předsednictví, navíc když by byly stejně za chvíli volby, to neni nic než posranost z toho že socanum začali v průzkumech klesat procenta. Teď z nás maj v Unii akorát prdel, že chceme šéfovat a neumíme si uklidit ani doma a já se jim nedivim.
  9. Jo to máš pravdu. Ty HR pružiny jsem sice objednával na combi, ale byly za stejnou cenu jako normální a vypadaly na chlup stejně, takže si taky myslim, že je to dost možná jenom takovej marketingovej trik...
  10. No hele teď mam kola s ET 40 a když dam 2cm podložku, tak mi to leze cca o 1cm ven, takže když dáš kola s ET 30, tak by to mělo bejt ok, ale většinou se na oktávky dává ET 35 nebo 38. Jinak kdybys chtěl pružiny, tak asi budu prodávat ty moje HR -35/-35. Jsou na TDi a nemam je ještě ani rok. On si ten zadek sedne vždycky trochu víc, bohužel. To bys musel koupit spíš -50/-35.
  11. Tuší někdo, jestli střed kola (plast se znakem) u škodovky má stejnej rozměr, jako středy u audi? Technik ze škodovky mi řekl, že se dělá jen jeden rozměr pro OII i SUPa, ale nedokázal mi ho z hlavy říct a nebyl po ruce na změření. Nebo nemohl by mi ho někdo změřit, prosím? Kdo máte kola s vyndavacím středem. Jde o rozměr (vzdálenost) těch paciček, který se zacvaknou do kola, když se ten střed vyndá.
  12. Hodim ti sem foto. Sériovej podvozek tu vyfocenej je a tohle je s pružinama HR -35/-35. Zadek si sednul víc než předek, to se stává docela často To v garáži je potom fotka i s těma tlumičema. Neni to tam tolik vidět, ale aspoň pro představu. Nějak velkej rozdíl to na oko neni, ale jezdí se s tim líp. Kdyžtak v mym tématu "Urbo - Modrá O1 Combi" je těch fotek víc a je tu i hodně lidí, co to maj udělaný líp než já.
  13. Jo ty moje 17tky byly taky 17x7,5 a Et 35 nebo 38 a bez problémů, takže se toho neboj
  14. Jo já mam péra HR a k tomu HP štelovací přední tlumiče a vcelku spokojenost i když by to mohlo bejt o trochu tvrdší. Taky jsem na to neměl najednou, takže jsem koupil pružiny a pak za pár měsíců ty tlumiče až jsemzase našetřil. Jediná nevýhoda je, že jestli ti to budou dělat někde v servisu, tak zaplatíš dvakrát práci. Ale jinak aspoň pojezdíš na těch pružinách a uvidíš, kde škrtáš a kde ne a ujasníš si jak to vlastně chceš. Jinak komfort jen s pružinama vs. pružiny i tlumiče je skoro stejnej, akorát, že když máš jen pružiny a přejedeš nějakou vlnu, tak to víc propruží a můžeš si škrtnout přednim nárazníkem, nebo tim kolem v podběhu.
×
×
  • Vytvořit nový...