Přejít na obsah

SUP 2016

Superb Klub
  • Počet příspěvků

    98
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem SUP 2016

  1. Je tam vícero možností v těch rožkách ze zadu. Já u toho nebyl přítomný, zajímal mě jen výsledek "akce". Ale tady na téhle diskusi si nalistuj ze začátku stránky a je tu nafocena na plánku nějaká parabola a tam je přesně poznačené, jaký ten roh toho světla se má odvrtat a zprůchodnit ten odvětrávací průduch. Dělá to Škodovka zadarmo, ale jen těm, kdož se nenechají odbýt, ale to už se .. opakuji ..
  2. Má to smysl to reklamovat. Vrtnou Ti tam takovou 5 mm dírku na odvětrávání a vloží tam takový "labyrint", aby tam nešla voda z wapky na přímo atpod. Není to přímo svolávací akce, ale oni na to mají školení co a jak mají udělat, kdž se zákazník nenechá odbýt a ukecat těma nesmyslama. Na pakrovisku hanbiť ..? je to smutné, když vedle Tebe stojí Fabie, nebo Favorit a všechno čiré paraboly bez vody a bez zamlžení. Ty tam naburácíš s prezidentskou limusínou jako "reklama na zapařeninu", ufff.. Ale nedej se a trvej na odstanění tohoto problému. Opraví Ti to gratis.
  3. Zdarec Dejve. Také jsem si nechával od novoty ještě před předáním vozu do toho namontovat elektronické zabezpečení té DSG páky v poloze parkování. Jelikož je auto bezklíčové, tak jsem i toto nechtěl otevírat jako nějaký deffenlock atpod, ale funguje to samo při opuštění vozidla, když ta páka je v předu na "P". A když nasedáš, tak mám na kalhotech na teleskopickém přívěšku takový čip, který přiložíš na určené místo a ono se to odemkne a pak je možné teprve manipulovat s DSG pákou. Necinká mi tam nikde nic žádný "volněložený" šroubek, udělali to dobře. Byl jsem tam pak i na prodloužení záruky garance na ten výrobek. Stálo to 14.000,-Kč a na Youtube je návod, jak to deaktivovat servisní kartou, když např. dáváš auto do servisu a nechceš jim ten čip dát s sebou, aby si ho nerozmnožili atpod.
  4. Bingo Aleši. Přesně tak. Mám SUPa 3. gen. a na to, že to stálo bez mála milion, tak už tam mohli dát za stovku solidní víčko na nádobku ostřikovačes tím pantem. Ale nebyla tam i ta přední gumka pod kapotou u znaku, aby se nešpinil motor atpod a ta stála myslím ještě méně. To víčko jsem koupil a je to tak jak říkáš. Fungl nový díl z Audi Q-7. A je to dost dobrý oproti původnímu.?
  5. Zdravím. Konečně jsem si sehnal dle Vaší rady a tipu to víčko nádobky ostřikovačů na superba z Audi Q-7 a je to SUPrový s tím kloubkem. Na SUPa to stojí asi 99,-Kč a na Audi Q7 jsem platil 120,-Kč. Věřím, že by si všichni rádi připlatili cca 20,-Kč a měli tam už od výroby to solidní víčko, které se nezavírá a odklopí se na pantík. Díky moc a velesého Silvestra a mnoho zdaru a zdravíčka v Novém roce 2019.

  6. Někde zastavíš u Olympie a vedle Tebe starý Felíie, Fábie a všechno má čistý čirý bezproblémový skla na světlometech. Ty dojedeš s "prezidentskou limusínou" a pomalu ostuda, že se to mlží a rosí. Buď to Ti to vyměmí ten pravý přední světlomet ( což se jim nebude chtít ) a nebo Ti tam v rámci reklamace zdarma vyvrtají takový malý průduch k vuli lepšímu odvětrávání, tzv. --> labyrint. Oni už vědí jak na to a kterým vrtákem to vzít. Pracovní postup tam na tohle mají ve Škodovce. A pokud Ti tvrdí, že je to normální, tak nech si přehodit z jejich předváděčky pravý světlo na svoje auto a to zarosený ať si vezmou. Jsem zvědavej co budou říkat potencionálním kupcům při .. předváděcí jízdě. # Normální to není, je potřeba to zavčasu řešit, než to mokro tam udělá Škodu..
  7. SUP 2016

    Zimní pneu

    Specifikace ráfku: Rozměry: 8.0J × 18" ET44 Materiál: lehká slitina, antracitový Počet šroubů: 5 (nejsou součástí balení) Specifikace pneu: Rozměry: 235/45 R18 98V Úspora paliva: C Přilnavost za mokra: C Hlučnost: 72 dB Max. rychlost: 240 km/h Datum výroby: 2015 / 2016 Možno sněhové řetězy: ne -------------------------------------------------------------------------------- Specifikace ráfku: Rozměry: 6.5J × 17" ET41 Materiál: lehká slitina, Barva: černá Počet šroubů: 5 (nejsou součástí balení) Specifikace pneu: Rozměry: 215/55 R17 98V Úspora paliva: C Přilnavost za mokra: C Hlučnost: 72 dB Max. rychlost: 240 km/h Datum výroby: 2015 / 2016 Možno sněhové řetězy: ano ___________________________________________________
  8. Jednou z půli nádrže dotankuji do plné --> OMV Maxxmotion 100 plus. Podruhé z půli nádrže dotankuji do plné klasiku Natural 95 s aditivy. Rozdíl snad jen v peněžence (36,-Kč/lit versus 30,-Kč/lit). Možná je ten 100+ prospěšný pro nějaké to .. "čištění palivové soustavy .. Mělo by to jet lépe, živěji a .. úsporněji. To by se poznalo ale zřejmě až na celé plné nádrži, nikoliv na tom míchání jen z půlky do plna.
  9. Když je auto se systémem Kessy, vhodné se zdá být tzv. Construct Safetronic. Pořízeno hned při koupi vozu, účtováno: 14.000,-Kč. Jak odcházíš z auta zamyká se to automaticky samo ta DSG páka v poloze "P". Při příchodu přiložíš na určené místo čip a startuješ tlačítkem. Můžeš i opačně. Prst na tlačítko Start a pak přiložit čip. Tedy bez klíčku zůstává odemykání dveří, start i Construct Safetronic. http://www.construct.cz/produkty-sk/construct-safetronic
  10. SUP 2016

    Zimní pneu

    Zimní pneu ( s hroty ) --> zakázané ovoce ( v českých zemích )
  11. Ahoj, zdravím. Asi to už smazali. Na Nový rok jsem Ti psal zprávu ohledně zamlžených světel.  Asi jsi to už vyřešil. Měj se ..

  12. Minuta: 1.30 min dneska rekord, zítra norma (zarosené světlomety)
  13. Minuta: 8.40 min zarosené světlomety.
  14. Zamyká se to samo. Otevřeš to přiložením čipu. Construct - Safetronic: Montují to přímo v salonu Škoda, cena: 14.000,-Kč (7*DSG)
  15. To: Martin Bednář: Konzultoval jsem to osobně přímo v servisním středisku Škody v Mladé Boleslavi. Mimo jiné mi řekli, že tak jak to je vyprojektované, tak to je sestavené. Tudíž to za chybu nepovažují. Jinak u benzínu mi to dělá taky. ................................................ Zdarec Martine. Nepovažují to za chybu ..? Ty wogo mýlit se je lidské, ale měli by mít chuť s tím něco dělat (prostě to tam nalepit a je po problému). To jeko-že stejně nepovažují za chybu to mlžení parabol. To jsou tedy .. "loupežníci" Hlavně zdraví, no ..
  16. Dá se tam však na zadních lampách na zadní směrovky vyměnit ty obyčejné oranžové klasické žárovky za LED žárovky blinkrů. Dokonce to nepíše nikde žádnou chybu. Je to z adresy: svět žárovek.cz
  17. To: Manoto. Ta gumička za bratru cca i s DPH za: 54,-Kč, to je malina. Horší už to však bude s vlhkými světlomety zevnitř, ale to by už bylo OT.
  18. Ahoj, zdravím Tě a do Nového roku 2017 přeji jen klidné a pohodové kilometry a pokud možno bezporuchové užívání vozu.

      Nechci tam moc prudit, koukal jsem, že ten Pawouk, či kdo jsou tam nějak alergičtí na poukázání závady vozu v tom kterém správném místě ( tématu ) Jen jsem se Tě chtěl zeptat na tzv. palčivý problém s těmi předními BI-xenonovými světlomety.  Jestli Ti to po jejich opravě a velkém, dlouhém naléhání na ně opravili tím tzv. vložením toho odvětrávacího malého plastového dílu, toho -->  "labyrintu" kde by to teoreticky mohlo začít pak lépe .. odvětrávat a teoreticky by se tam ze zadu neměla nějak dostat voda, nebo zda bylo potřeba vyměnit to na garančku komplet celé obě dvě ty  přední světla. Díky moc za odpověď a s pozdravem zůstává Petr.

    Photo0252.jpg

    Photo0265.jpg

    post-6633-0-02030500-1461955143.jpg

  19. PF 2017 Hodně pohodových a šťastných kilometrů na cestách. Nalepeno, hotovo, vyřízeno. Snad to bude lepší a už čisté na tom motoru ten prostor.
  20. To: Aerosa Může být prasklé vlákno normální té malé žárovečky a občas se chytne, spojí a zase to pak chvíli svítí, než Ti to poskočí a přeruší se to. Mě to svítilo na obou stranách v pohodě ( jakože funkčně ), ale vyměnil jsem je obě dvě za LED-kové ty světýlka komplet a je to teď veliký rozdíl. Teďkom to svítí krásně bíle a daleko větší intenzitou, než před tím to "slabé žluté" -->světýlko.
  21. Jj, ty to valíš i do kastlíku. U mě vyhráli dvě světla do předních dveří, dvě světla do kufru a zatím ty dvě v blinkrech (alles LED). Dále jsem to rozobjednal skoro za 10kkc na tom OB - díly. (včetně plastové vany, či chromové plachetky volantu).
  22. Přesně tak Ferdo. Zdravím do Strakonic. Také jsem čerpal u nich v E-shopu na kompletních sadách kol. Vyhráli černé, menší, obuté v Conti a kompatibilní na řetězy. Někdy bych si výhledově u Tebe něco prímového .. nakódoval, ale to asi pak do SZ. Měj se http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zimni-sady-kol/kompletni-zimni-kolo-17“-triton-pro-superb-iii-cbx215557hb85px/0/1/24/43/1001
×
×
  • Vytvořit nový...