Přejít na obsah

nasaaudi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli nasaaudi

  • Narozeniny 26.3.1977

Oznámení nasaaudi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak jsem konečně případ hučení rozlouskl!!! Ač to popírá fyzikální zákony tak je to vyřešeno. Jelikož mě to nedalo a po dlouhém pátrání a zkoušení jsem zkusil vyměnit ještě přední pravé ložisko kola a ejhle hučení je fuč.
  2. Takže konečně včera jsem se dostal k výměně oleje v převodovce. Po dlouhém pátrání jsem zvolil variantu oriqinál VAG G052171A2 ,nejlevněji jsem ji sehnal 800kč za litr. Na radu technika ze Škody jsem ho tam dostal 2.6l ale metodou první dva litry přes napuštěcí otvor a pak velmi pomalu přes odvětrávacím otvorem!!! Za moji pečlivou práci jsem byl odměněn zklamáním!! Hučení je stále stejné.Asi mě čeká další pátrání nebo se na to vyseru. A to mě ještě čeká výměna výparníku klimošky.
  3. ono to není tak jednoduché, ten ojej má totiž specifické označení a to je 70w-75w a né 75w-90!!! Koukal jsem na jiné fora a tam to docela rozebraly. Tahle převodovka je totiž docela náročná a rozmlsaná. Dle origo z etky stojí litr mezi 800 až 900kč a je ho tam zrovna 2.3L.
  4. sorry že jsem nenapsal který olej..dnes jsem se zastavil ve škodovce a tam mě technik pověděl že je tam celoživotní, nicméně se poté rozpovídal že ho běžně mění po 150tis. Označení je 70w-75w a měl by se dodržet, jinak může být problém. Také mě nemile překvapil cenou 41euro za litr a nápln je 2.3L
  5. Zdar všichni. Mám superb2 2.0TDI 125KW 2011 manuální převodovka označení KXZ. Nějak se nemohu dopídit při kolika km se dělá výměna oleje a jakéj typ tam patří.Kdyby to někdo věděl budu rád za tip...
  6. Dnes jsem zajel do autorizaku škoda a zkusil něco vypátrat ohledně problémů hučení.Tak prej to není nic neznámého.V převodovce je jedno místo které je nedostatečně mazané!!!Asi konstrukční chyba.Prej to vždy vyřešily tak že daly asi o tři deci oleje do převodovky více.O víkendu olej vyměnit a dám ho více.Doufám že bude pokoj,jinak jsem docela zklamaný z odhlučnění podvozku.Měl jsem audi a6 z roku 1997 a to byl úplně jiný level!!!
  7. Dík za radu. Když jsem auto kupoval v unoru tak tam byly nové zimní kola a já měl zato že je to od nich. Po přezutí na letní došlo velké zklamání,hučí pořád!!!
  8. Zdravím všechny majitele SUP2. Na mém Superbu se při rychlosti nad 100km začne projevovat hučení z přední napravy, po překročení 120km se tento jev ztratí, při prujezdu pravé zatáčky se hučení více projevuje.Předpokládal jsem ložisko levého kola a také jsem ho vyměnil, hučení je stále,zkontroloval jsem i ostatní ložiska,všechna jsou v pořádku. Nemá někdo stejný problém nebo ho už neřešíl??? Dík všem za jakékoli poznatky...
×
×
  • Vytvořit nový...