Přejít na obsah

Kllrt

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

824 zobrazení profilu

Oznámení Kllrt

  1. Ahoj, ze zajímavosti jsem je kouknul, co mám v autě za verzi, protože mám jednu z prvních FL O3 a mám verzi 1125. Pokud jsem správně četl, tak bych tam mohl dát 1440 tedy? Je někde nějaký seznam změn? Má to cenu upgradovat, když infotainment tak nějak funguje?
  2. Sakra, tak to mě mrzí...takový maličkosti mě dokážou přivézt až k šílenství - až mám chuť auto střelit :D Ale říkal jsem si, že vlastně jsem si mohl ve Škoda Connect koupit jen ten Infotainment Online... Takže ani teda na dálku nezjistím stav paliva? I přes to, že to mi v appce ukazuje?
  3. Ahoj, dá se ta funkce otevírání a zavírání nějak dodělat? Mám auto z července 2017 s Columbusem a mám v autě i simku, ale v appce vidím jen stav paliva (a to ještě X desítek starý údaj). Ve Škoda connect mi šel koupit jen Infotainment Online.
  4. Abych řekl pravdu, tak když jsem auto koupil, tak ty pneumatiky byly nafoutknuté na "eko" tlak a to teprve byly tvrdý jak kámen 😁 Ale teď to mám na ten normální tlak. Souhlasím, nejsem úplně fanda tuningu ve prospěch jen vzhledu, když tím autem jezdím každý den. Ať to lidi na svým autě mají, když mě to nebude nějak omezovat/ohrožovat. A jinak ano, na RS245 jsou v TP 17" až 19". Musím teď s autem do servisu, kvůli vibracím na dálnici (dělá to i s jinýma kolama, bohužel), tak pak uvidím a hodím na to ty 18", přece jenom ty černý Gemini by tomu mohly hodně slušet, i když bych rád něco lehčího, kdyby to nestálo tolik.
  5. Škodovka to byla vždycky, i když na tom jsou 17 nebo 19ky. Aspoň to nemlátí. Kdyby na 19 byl normální profil, tak si je tam nechám, ale nebudu jezdit po ráfku. Třeba O4 ho už má vyšší. Tenhle gatwkeeeping...
  6. @virtual hodil jsem dneska ze zajímavosti na auto 17ky Triuse, vejdou se tam úplně v pohodě. Byl jsem se krátce projet a ten komfort je úplně nikde jinde. Žádný rány do auta, jsou mnohem tišší (a to mám vlastně na obou sadách Sport Maxxy). Možná to auto je takový svižnejší s nimi, ale možná to jen fakt pocit. Jediný minus pro mě bylo to, že do zatáčky měly tendenci se tak trošku "žvýknout", ale to chápu, když tam je mnohem vyšší bočnice. Takže bych nejradši na auto plácnul 17ky a byl by pokoj.
  7. @virtualNo, nakonec to asi dopadne tak, že se mojí 245 zbavím a pořídím něco jinýho. Bohužel mi to auto nepřirostlo k srdci. Jinak ty 19" jsou na daily fakt nic moc, i s DCC. Navíc, i když na nich teď mám Sport Maxxy, tak hrozně hučí.
  8. @ritchZajímavý, mně to přijde s DCC na 19" celkem dost nepohodlný. Hlavně teda jako "daily" auto - kvůli cestám, po kterých jezdím (máme tu trošku tankodrom).
  9. @ritchA jak je na tom komfort? Máš DCC? O to mi jde teď asi nejvíc, protože v ostatních ohledech to je za mě v pohodě.
  10. Kllrt

    Výběr motoru

    Zdravím, měl jsem v minulosti 1.6TDI 85kW FL Amb, moc mi neseděl ten motor s 5ti kvaltem, po nějaké době jsem začal přemýšlet o upgradu na 2.0TDI, jinak jsem s autem jako takovým byl spokojený. Ale shodou náhod jsem měl velmi dobrou příležitost si pořídit RS 245 a abych byl upřímný, tak jsem zjistil, že to asi není úplně pro mě (auto je tvrdý, nemůžu automatu přijít na chuť, furt mě to nutí jezdit rychle a ještě k tomu jsem zase začal jezdit pravidelně o víkendu delší trasy) a tak jsem začal přemýšlet a říkám si, co teda by bylo "ideálnější". Jezdím každý den do práce vyloženě kolem komína - krásný 4km. Pak různě přes týden mám trasy z vesnice do Prahy, co jsou 30-45 km dlouhý + víkendový trasy 100+km. Počítal jsem si roční nájezd a je to okolo 30-35 tisíc km. Hodně se mi zamlouvá 135 kW nafta, ale ta je normálně jen s automatem a často 4x4. (Nebo existuje nějaký 135+manuál+normál podvozek?) Byl jsem se podívat i na naftovou manuální RSku a hrozně mě překvapilo, jakej traktor ten motor je, zněl fakt hrozně + zase bych šel do auta s tvrdým podvozkem a kdybych chtěl nějaký přijatelný origo kola, tak bych je musel nechat zapsat. Takže vlastně teď jsem dost rozpolcený - nemám nějak vyhraněný názor a líbí se mi jak benzín (asi nejvíc 1.4TSI 110 kW), tak i nafta (nejvíc vychází asi 2.0TDI 110kW). Tak se ptám, co by byl nejlepší motor s ohledem na spolehlivost, každodenní krátký dojíždění do práce a pravidelný delší trasy? S Autem jezdím normálně sám, ale na víkendy mám většinou úplně plnej kufr + žena + občas i kola, což asi by nafta mohla být lepší, zase ten benzín není žádný ořezávátko. Nebo možná třeba i Sup?
  11. Tak na ty jsem přesně koukal, jsou to teda ty Dorada, ne Goluse. Koukal jsem na ten odkaz a tyhle jsou ET, to podle TP na auto nemůže. Ale je to celkem jedno, nelíbí se mi. Na FL se asi ani nedávaly, ne?
  12. Pokud se nepletu, tak DLBA má jen přímostřik, že? Docela by mě zajímalo, jak je na tom celkově tenhle motor se spolehlivostí...
  13. Ahoj! Koukám po nových kolech, mám teď na autě 19" X-tremy, je to dost tvrdý a podařilo se mi cvaknout už během dvou měsíců gumu o díru. Hodně přemýšlím o 17". Měl jsem na autě, co jsem měl předtím, Triuse se Sport Maxx RT2 a bylo to fakt supr - ani moc tvrdý, ani moc měkký. Jenže si říkám, že podle TP Triuse už na auto nedám (jiná šířka a ET) a origo 17" na RSku (Golus?) jsou fakt ohizdný. Napadá někoho nějaký aftermarket? Nebo třeba kola z VW nebo Seatu? Abych nemusel řešit dopsání do TP. Můžu tam teď dát 225/45 R17 91W 7,5Jx17 ET51. Ještě teoreticky můžu koupit 18" Gemini, ale nevím, jestli tam bude o oproti těm 19" vůbec nějaký rozdíl.
  14. Kllrt

    Koupe ojete OIII

    Já stejně tu naftu přehluším hudbou, ale hlavně to uslyším, až se s tím projedu :D Koukal jsem, kolik mám po cestě CNG stanic a není to zase tak žhavý, celkem mě to odradilo :( To jsi mi připomněl, že asi to nebude mít tak dobrý ozvučení, protože jestli jsem správně četl, tak až Canton má těch víc repráků a možná ještě něco dalšího? To i moje O1 hraje v originále celkem dobře, má těch 8 repro, pokud si správně pamatuji :D
×
×
  • Vytvořit nový...