Přejít na obsah

Lubdik

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 418 zobrazení profilu

Oznámení Lubdik

Nováček

Nováček (1/14)

6

Popularita

  1. Takže to není vada. Jezdím s tím dva roky, tak budu jezdit dál. Zjistil jsem to při kontrole po odpojení zadních světel. Měnil jsem nárazník a lekl jsem se, že jsem něco zkazil.
  2. Svítí brzdová světla při vypnutém zapalování? Zjistil jsem, že u mojeho Rapia ne. Pokud to není vada, překvapilo mě to.
  3. A já zrovna potřebuju vyměnit část RAPID a chybí obrázky. Začátek demontován podle návodu s obrázkem a další postup bude možný jenom podle textu. Škoda, že příručka není komplet s nepoškozenými obrázky.
  4. Lubdik

    RAPID

  5. Spíš já... Bílá CANDY!
  6. Púvodně jsem chtěl přelakovat ty staré, sundat, očistit, dát novou 3M pásku, nalakovat a nalepit. Při odlepování mi ale jedna praskla, není to guma, ale nějaký pórovitý plast. Tak jsem koupil nové, nalakoval (základ na plasty, barva CORIDA ve speji + lesk). Tak uvidím.
  7. Změna za bílé ...
  8. Mám dvě možnosti. Změnit barvu auta nebo barvu doplňků (dodatečné lišty dveří - černé)). Asi to budou ty lišty...
  9. To je pravda od Milotecu ve tvaru L je blízko znaku - viz foto. Sory za text nápisu, kterým jsem to chtěl barevně vyvážit. Kdybych se znovu rozhodoval, dal bych ten, co máš ty, ale ty budeš muset ještě lakovat? Milotec má už v černé lesklé.
  10. Tak ať se ti to podaří!
  11. Spojler se lepí samolepící páskou 3M, která je už na spojleru ve dvou řadách nalepená. Takže až se nebude líbit, půjde sundat. Mě se spojler začal odlepovat na koncích. Asi jsem špatně nalepil, nebo je zakřivení nedostatečné a pruží. Koupil novou pásku spojler odlepil, očistil a znovu nalepil. Horní plocha drží a zadní se na koncích zase trochu odchlipuje 1 mm (spojler je ve tvaru L). Nechám už to tak. Někde na fóru jsem četl, že mezi lepící pásky se má ještě dát lepící tmel. Zatím nechci dělat nevratné lepení.
  12. Tím, že je to až dole v tom černém plastu, musíte se ve dne hodně dívat, jestli je to zapuštěné a v noci se to nasvítí a už zapuštění (nezapuštění) nepoznáte. Se zapuštením by to určitě bylo lepší. Možná, že by ten černý plast šel mírně předem odbrousit podle obkrasleného tvaru (černý plast - teď už vím, že asi deflektor?).
  13. Ano, jeto tak: 3D gelová odrazka 128x21 mm. V obchodě viz výše.
  14. Koupil jsem hotové samolepící. Jenom jsem si vybral umístění (koukal jsem na ostatní auta) a nalepil a drží.
×
×
  • Vytvořit nový...