Přejít na obsah

hondatko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení hondatko

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Ahoj, já zase vypozoroval zvuk jako by dobíhal nějaký ventilátor při přidání plynu a po poklesu otáček na volnoběh se ozývá zvuk podobný právě nějakému ventilátoru který se jakoby dotáčí. Ten zvuk trvá tak ca 3 sek po spadnutí otáček motoru na volnoběh. Když vypnu AC tak to nedělá. Celkově se to projevuje jen když klima maká víc, v teplejším počasí. Nahrávat jsem zkoušel ale není to z toho patrné
  2. Občas taky vrzne mam najeto 50tkm a pozoruji i občasné bouchnutí od podvozku. Zkusím s tím do servisu a jestli budou chtít nahrávku tak nevím když se tak děje nahodile, to mám během jízdy držet mobil a natáčet ?? Když o tom vědí tak to maj vyměnit
  3. Vrzání od B sloupku jsem taky vypozoroval a při pootevřených dveřích klid takže asi opravdu oko zámku
  4. hondatko

    Tesnenie dverí

    Včera zjištěné prasklé venkovní těsnění v rohu okna (pravé vzadu). Má někdo zkušenost ?
  5. Ty 5. dveře "krása" hned se kouknu na svoje jinak kdo již opravoval tužkou jaké má zkušenosti s origo šťetcem mě přijde dost tlustý na opravu malých ťupek.
  6. Taky jsem měnil okno a naší známku v poho přenesli. Když jsem sloupaval rakouskou po dovolený tak to by asi nesvedli.
  7. Máte někdo zkušenost se smradem z kilmy ?? Mám najeto ca 23000 a když přijdu do teplýho auta např po nákupu tak se po nastartování do kabiny dostane smrad a nevím jestli je to třeba už špatným filtrem a nebo třeba jestli se mi do auta nedostala nějaká myška a teď smrdí ta.
  8. hondatko

    Brzdy

    Tak tak, já mam najeto 21 tkm a už mi to taky ustává, teď mi to lehce písklo po delší době.
  9. hondatko

    Brzdy

    řekl bych že se tak neděje kvůli rzi z vlhka, píská i po jízdě při parkování kdy jsou kotouče jíž čisté. Pravda děje se nahodile a při slabším brždění. Šlo mi hlavně o to jestli to již někdo řešil a abych předešel větším problémům.
  10. hondatko

    Brzdy

    má někdo zkušenost že při couvání (typicky při parkování a mírném přibržďování) pískají kotouče či destičky?? Děje se opravdu jen při couvání a ze zadní nápravy.
  11. Jaké kdo máte zkušenosti s cenou za výměnu oleje na oba intervaly ? Mám namysli rozdíl v cenách pevný vs. proměnlivý.
  12. hondatko

    Brzdy

    vzadu to mám úplně stejně
  13. ja pri prebirani daval 270 Kc, tak me zajimalo jestli to je standart nebo nejaka special cena v ramci predprodejniho servisu
  14. Přezouval někdo v autorizáku ? Na kolik to tak vyjde ?
  15. udělej jak někdo radil vem si úvěr někde od banky tam si vyjednáš lepší podmínky a i rovnou s pojistkou třeba. osobní zkušenost
×
×
  • Vytvořit nový...