Přejít na obsah

Filas1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    171
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Filas1

  1. Zdravím, vůbec nemám zkušenost s Fabií 1 ale otcovi od známého jsme se pokoušeli přes VAG přizpůsobit nefunkční dálkové ovladače. Což se nepodařilo z toho důvodu, že v komfortní jednotce jsou stálé závady které nelze vymazat: 01331 - rid.jedn. dveri na strane ridice (J386) - bez komunikace a 01332 - rid.jedn. dveri na strane spolujezdce (J387) - bez komunikace. Přitom centrální zamykání přes klíč i stahování oken fungují bez problému. Nevíte někdo kde může být problém a kde hledat? Moc děkuji za pomoc.
  2. Musíš k někomu kdo tomu rozumí, musí se přehrát software v displeji, odkud jsi? V Praze ti to udělám.
  3. Filas1

    Alarm

    Místo tohoto alarmu bych raději volil značkový alarm Tytan, který už má vestavěný GSM/GPS modul. Ovládání přes aplikaci v češtině je podstatně pohodlnější. navíc umí hlídat i napětí baterie ve vozidle a další funkce. Mám ho v autě a je naprosto super: https://www.levnealarmy.cz/eshop/zabezpeceni-vozidel/autoalarmy/gsm-a-gps-alarmy/can-bus-gsm-gps-autoalarm-tytan-ds512gps.html
  4. Oranžový - osvětlení autorádia, růžový mute ( u většiny rádií nejsou zapojené)
  5. Růžový ani oranžový nezapojuj vůbec, pouze červený zapojit na spínané napětí po zapnutí klíčku. Třeba u pojistek.
  6. Už jste to někdo vyřešili pro FL? Mám 12/2009, dnes jsem se to pokoušel nakódovat VAGem a pravděpodobně to vůbec nelze.
  7. Já mám auto 12/2009 a podle tohoto postupu to vypnout nelze. Podle popisu je v bitu 6 možné vypnout pouze kontrolu osvětlení SPZ, celkově kontrolu žárovek vypnout nelze.
  8. Kamera se už dá v pohodě dodělat, stačí jednotka: http://www.stualarm.cz/produkt/miv-mfd3-video-vstup-pro-vw-mfd3/rns510/ a k tomu lze připojit libovolnou kameru, třeba: http://www.stualarm.cz/produkt/c-sk01cmd-x-kamera-cmd-se-svetlem-pal-do-vozu-skoda-octavia-iisedan-i-combi-od-2009/
  9. Dnes v noci ukradli mému bratrovi v Praze 6 - Vokovicích bílého Nissana Kingcab, rok 1995, motor 2,5 diesel. SPZ: 4A1 1253. Momentálně má vzadu laminátovou boudu jako na druhé fotografii. Jedno malé zadní okénko je vyrobené z plexiskla a vlepené silikonem. Kontakt na majitele: 602 364 333 nebo volat policii. Děkuji za případné informace, odměna prý jistá.
  10. A máte někdo zapojení tempomatu do faceliftu? Mám pouze návod do starého modelu.
  11. KKl kabel ti bude u Octavie II k ničemu. Potřebuješ Hex-Can kabel.
  12. Mám také tento klíš 5FA 008 548 - 434MHz. Lze ho tedy nahradit nějakým vystřelovákem?
  13. Tak to asi si jedině někde sehnat nebo půjčit jinou funkční anténu, aby jsi zjistil, jestli je problém v navigaci nebo v anténě.
  14. Jsou to tyto světla, taky je asi zítra budu dávat do OII, doufám že to půjde bez problému: http://www.stualarm.cz/produkt/sj-296typ2-svetla-pro-automaticke-denni-sviceni-s-led-homologace/
  15. Já jsem vyndal jen světla a šáhnul jsem tam zvrchu, samotný denní my vyndat nešly. Jinak žárovky do parkovaček, které už nehlásí chybu mají i ve Stualarmu, odskoušeno:95206cb a tyhle zase jdou do osvětlení spz: 95235cb
  16. Rádio je can, a myslel jsem, že všechny superby jsou už can, nebo ne?
  17. Tak už jsem zjistil že rádio s E na konci je Canový a mělo by chodit se Superbem, rádio je překódováný na 00409, což je CD changer, Ovládání i maxidot. Ovládání z volantu už jde, ale maxidot nic.
  18. Tak už jsem zjistil že rádio s E na konci je Canový a mělo by chodit se Superbem, rádio je překódováný na 00409, což je CD changer, Ovládání i maxidot. Ovládání z volantu už jde, ale maxidot nic.
  19. Známý řeší problém s autorádiem. Ze Superba 2002 ukradli originální navigaci, dal tam místo ní autorádio Škoda Symphony s CD a nejede mu CD měnič, maxidot a ovládání z volantu. Autorádio má označení 1U0 035 156E. Myslím si že CD changer by měl fungovat, ale nevím jestli toto rádio umí ovládat CD changer. Co se týče maxidotu a ovládání z volantu, je tam potřeba nějaká úprava, nebo se musí měco překódovat diagnostikou?
  20. N volant a rádio Sony potřebuješ tenhle adaptér: 52svw001
  21. Mám už cca rok v OI tyto: drl105/1w a svítí opravdu hodně a byly levné, v případě zájmu mohu poslat foto.
  22. Mělo by to být zaznamenané ve VAGu. Když jsem si hrál s LED žárovkami, chyby nesvítících žárovek zůstaly zapsané.
  23. Nevíte, jestli jde nastavit VAGem u F II dotahování elektrických oken jako třeba u Octavie?
  24. Tohle rádio a všeobecně všechny nový rádia od Škodovky nemají ovládání zesilovače, budeš to muset napojit např. od klíčku zapalování.
  25. Ne, nic jsem přepinovat nemusel, žárovky svítíly hned. Foto udělám, ale bude mi to chvíli trvat..... Ke kódování zatím prý neexistujou kompletní popisky.
×
×
  • Vytvořit nový...