Přejít na obsah

Fantomas070

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Fantomas070

  • Narozeniny 20.8.1985

Návštěvy profilu

496 zobrazení profilu

Oznámení Fantomas070

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Diky moc za odpověď, už jen najít někoho, kdo by mi to uměl vyměnit.
  2. Ahoj kluci, uvazujem o koupi RS predniho narazniku, mam O2 FL s parkovac. senzory a taky ostrikovacema. Nasel by se tu nekdo kdo by mi poradil co budu muset dokupovat navic krome (naraznik, mlhy, ledky, mrizky) a kdo by mi to byl ochoten namontovat? Praha a okoli. Diky moc za reakce.
  3. Diky moc za info, vo VCDS to asi nedokazem, co?
  4. No to jsem si vyjel, ale když jsem tam zadal komplet kódováni před změnou, tak mi stejne nesvítí origo denní svícení a parkovačky. A když jsem porovnal protokol před změnou a po změne, už se zadaným původním kódem, tak se mi v protokolu změnil kód VCID (asi jenom 4 údaje, ale tam si myslím, že je ten problém).
  5. Ahoj kluci, mám jeden dotaz, dá sa cez VAG obnoviť továrne nastavenie osvetlenia? Dnes som sa s tým trocha hral a potreboval by som to obnoviť do pôvodných nastavení. Díky moc za rady a prípadný postup.
  6. Tak ja som to mal origo vsetko podsvietene, takže som nemusel nic tahat, Stringo mi spáchal diody, zalozil som to a vsetko paradne svieti a pri zatvorených nic nepresvita:)
  7. Zdar kluci, přikládam foto led osvetlenia popolnikov, vyzera to fakt super a konecne tam už vecer aj nieco vydim . A tymto chcem podakovat Stringovi za ich urobenie, fakt díky moc
×
×
  • Vytvořit nový...