Přejít na obsah

GiJo17

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

947 zobrazení profilu

Oznámení GiJo17

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Prosím, kde najdu typ řídící jednotky Webasta? Mám k topení ovladač T91, koupil jsem si nový typ STH, ale ten mi nejde spárovat.
  2. Zdravím, chtěl bych se zeptat jak spárovat nový ovladač k nezávislému topení. V manuálu k ovladači je vytažení pojistky 1A, ale na místě pojistky 1 v manuálu je, že není obsazená. Děkuji moc
  3. Já mám nejspíš stejnej problém. Když pustím ventilátory aspoň na 50 % tak mi za levým uchem píská, tudíž to jde taky nejspíš od zadních dveří. V létě mi to nedělalo.
  4. Tam mám napsaný specifikace VW 502.00, ale nevím jestli 5W-30, 5W-40, 10W-30, 10W-40?
  5. Dnes mi vyskočilo zkontrolujte hladinu oleje. Po kontrole jsem zjistil, že už je pod min. hladinou... jakej olej mám dolít? Najeto cca. 15600
  6. Itálie 750km +- v zahraničí podle předpisů, v ČR 150-160, 4 lidi a zavazadla tam 7,9 zpět 8,4
  7. Vím, že když jsem měl auto první den tak jsem si toho taky všiml. Teď to nějak nevnímám nebo to už přestalo. Na tom videu to teda není slyšet. Já to slyšel v autě.
  8. Tohle jsem nasel na internetu
  9. Je vidět, že tomu rozumíš. Protože něco nedůležitýho bys sem nepsal. Návod jsem četl, ale mě zajímají ty věci, které tam nenajdu a nebo mě zajímají tipy a triky od ostatních viz. záběh motoru.
  10. Zajímalo by mě a rád bych dal s vámi dohromady co vše se "musí" nebo by se mělo dělat, zkontrolovat, vyzkoušet, šetřit, čemu bychom se měli vyhnout po převzetí nového auta, abychom něco neudělali špatně a poté toho litovali? Například brzdy, pneumatiky, motor, reproduktory, ošetření laku, kůže a další. Popřípadě nějaké tipy a triky, protože každý určitě má své metody po převzetí, třeba se zabíháním motoru. Položím tedy několik úvodních otázek. 1) Je lak nějak ošetřen (navoskován) z výroby? 2) Pokud ano, jak dlouho vydrží? 3) Je potřeba reproduktory na začátku nějak šetřit, nebo můžeme hned zezačátku pouštět hudbu "na plný koule"? 4) Je nějak ošetřena kůže? 5) Jsou ošetřeny plasty v interiéru? další otázky budu připisovat když mě nebo někoho něco napadne... Doufám, že takové téma tu ještě není. Já jsem nic takového nenašel.
  11. GiJo17

    Superb III

    Jsou u L&K podsvícené prahové lišty?
  12. Mě by spíš zajímalo jestli se dá nějak rozchodit MirrorLink (CarPlay) jinak než přes kabel? Přes bluetooth, wifi?
  13. Dá se nějak změnit nickname na fóru? V nastavení jsem nikde nic nenašel a na fóru jsem našel jen, že se dá změnit jednou za měsíc, ale já ho ještě nikdy neměnil. Díky )
×
×
  • Vytvořit nový...