Přejít na obsah

Styfa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

906 zobrazení profilu

Oznámení Styfa

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Prosím podělte se o vaše poznatky... Podotýkám že dpf je určitě ok, snímač dif. Tlaku také.... Po pár km se rozsvítí kontrolka diag. Motor do nouze nepadá...jede normálně. Regenerace probíhají také ok. Vše nastaveno....off set....kalibrace atd. 3* statická reg. 3x jízdní. Popílek 42g..... Dif. Tlak volnoběh cca 3-6 pa, v plné zátěži max 100 pa.... Dpf neprasklý ...čisté koncovky bez sazí. Jediné co mě napadá může být ....chladič spalin EGR... Stejný problém řeším na yetim 2.0 src
  2. Samozrejmne nejde central atd... Nicmene klicek sel normalne nakodovat akorat zamyka pouze zamek v kufru.. Jo a popraskany parkovacky a zadni obrysove zarovky...proste asi to co v tu chvili bylo aktivni
  3. Tak slibena odpoved....dnes jsem to rozchodil...Rozebral jsem cely e box a byl tam zoxidovany kontakt..dale vymenil Gateway, BCM, podvolantovku... Vysledkem je, ze auto ozilo..nadodoval jsem jednotky, komunikuje..can bezi. Motor v chodu, pristroje a osvetleni...maxidot vse ok. Ted to co je ko....Rj airbagu, rj LP a LZ dveri, rj ABS, ko origo radio... No zajimalo by me co s tim opravdu delali.. Dale je problem se servem. Funguje jak ma...akorat nejde ZN protoze nejde ABS to je jasny, ale po vypnuti zapalovani je stale aktini...vypne se jen odpojenim AKB a znovu zapojenim. Jak tu bylo napsano...opravdu popravili temer vsechny rj. Vsem dekuji za pomoc.
  4. Moc dekuji za prirucku..po vcerejsim mereni jsem projel od altiku az do BCM a gateway a vsechno je zivy...tak snad zitra dorazi nova gateway a pak se to rozlouskne...teda asi.
  5. No to je hotovej poklad!!! Moc diky. Tomu rikam pomoc. Uz se nemuzu dockat, az se na to vrhnu. Snazil jsem se to neuspesne sehnat... Vecer napisu.
  6. Jj, ale gateway je patrne napajena uz 5v, nebo 12 v? Zkusim ji vyndat a promerim jednotlivy piny multakem...otazkou je zda do ni napeti jde...protoze pokud ne, tak to muze byt uz pouze nejaka skryta elektricka a ne elektronicka chyba...dneska na to vlitnu a pisnu. Nova gateway je uz na poste, tak budu mit jistotu, ze neni taky ko. Jinak ted mam na stole tu puvodni BCM a totalne tam vyhorela jedna dioda i s casti cesty... Fakt nechapu jak se to mohlo povest. Moc diky a pisnu.
  7. jj.. Horsi uz to byt asi nemohlo. Jinak ted jsem objednal novou gateway, tak snad tu ve stredu bude a uvidime... Nevis jesti je e box u motoru zamenny s predface se stejnou motorizaci...i kdyz jsem ho vyloucil, tak bych ho zkusil prohodit z moji octavky. Dochazi mi napady.
  8. Jinak k tomu jak se to stalo...podle popisu co mi rikali. Vybita AKB pripojili pomocny start. zdroj a startovali. Pry pri startu problikaly kontrolky a bylo vymalovano. V eboxu bylo cca 5 vypalenych pojistek. Pote zjistena ko bcm, pro jistotu vymenena i podvolantovka a jedine co se zmenilo je ze sviti stropni lampicka... Zaver..bud to prepolovali, nebo meli prepojeny na 24 v...proste hruza.
  9. Moc Vam dekuji za prispevky! Zacinam si myslet to nejhorsi..kdyby fungovalo alespon neco.... Jde o to, ze zadne rele se nesepne ale jinak jsou na privodu zive. Dnes se do toho zase pustim a zkusim jit od altiku pres e box .... Velke minus je, ze nemam plnohodnotne el. Schema. Zkusim sehnat jeste gateway... Je mozne, ze kyz je vypojena gateway, tak je cele auto mrtve?? Pokud by to tak bylo, tak je to spravna cesta, ale to nevim... Nemate zkusenost? Mnohokrat dekuji.
  10. Jde o to, ze opravdu cela palubni sit je ko...vcetne pristroju atd.... Neni jeste po ceste neco co mohlo vyhoret?? Je to opravdu jedinecny pripad....
  11. Nemuze byt ko napajeni gateway....co by jeste mohlo byt ko?....vim, ze se to takhle na dalku neda, ale .... Za kazdou radu budu vdecny.
  12. Ahoj, ano BCM. Tistak byl v jedne casti vypaleny... Pojistky co byly vypalene jsou vymenene a vsechny promerene. V obd je poue aktivni napajeni...CAN nefunguje. Myslis tedy jeste zkusit vymenit gateway....smysl to dava, ona ridi vsechny RJ.. Budu ji muset asi nakodovat ze..? Mam svou octu predface ..ta by tam asi na zkousku nesla ze?? Jinak vsechny kab. Svazky jsou neporusene....v e boxu by mimo pojistek jiny problem byt asi nemel..nebo? Moc dekuju... Pomuze mi to.
  13. Vlastne po vymene komfortky funguje stropni lampicka...to je vse z celeho auta. Napada me jeste ten e box v motoru, ale .....
  14. Ahoj, byla slaba baterka, tak to startovali bostrem, ale bud byl na 24, nebo to prepolovali....kazdopadne auto upne mrtvy. Pustil jsem se do mereni a v e boxu vymenil spaleny pojistky a pokracoval dal...zjistil jsem, ze komfortka je ko(vypalena cesta) dal jsem jinou se stejnym oznacenim. Pro jistotu i podvolantovku a stejne nic. Nefunguje proste nic...radio, central...nic. Po otoceni klicem je taky uplna mrtvola. Po pripojeni baterky je videt odber...60 mA...kde muze byt zakopany pes?? Navic to delam jen ze soucitu pro kamose... Napadla me jeste gateway, ale to se mi nezda.. Diky za kazdy napad
×
×
  • Vytvořit nový...