Přejít na obsah

LubošC

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

784 zobrazení profilu

Oznámení LubošC

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. ... táhnul mi pěkně a hned od cca. 1700 ot., než jsem byl minulý týden na 2-leté servisní prohlídce a tam mi s úsměvem sdělili že přehráli software řídící jednotky, prý kvůli autorádiu a sledování čehosi...na pokyn škodovky. Od té doby zmrtvěl dole, nemá takovou ochotu jít do otáček, zátah turba ožívá až tak od cca. 2200 otáček...
  2. Obvod mají stejný, ale ne hmotnost a ta je také rozhodující.
  3. teď to nemůžu najít, ale je někde na webu článek kde porovnávali Citigo (55 Kw) s různou výbavou a rozměry kol. To s většími koly (16 vs 15) a také s větší šířkou mělo horší zrychlení , pružné zrychlení a spotřebu. A to dost - cca. 2,5 s (snad si to pamatuju dobře). V tom článku to právě sváděli na ta kola. Takže hledej.
  4. 8000 km a žádný úbytek ...(66 Kw)
  5. Já mám z výroby odnimatelný za 5990 Kč.. Oprava, kecám, za 8990 Kč.
  6. Z Brumova-Bylnice do Prostějova přes Valmez a Olomouc - cca 135 km, průměr 67 km/hod. , 4 osoby,
  7. Nojo, já nejel po dálnicí, ale vrchem na Hradec K. a Liberec, takže max. 100 po okreskách.
  8. jel jsem na dovolenou do Českého -Švýcarska ( Prostějov - Srbská Kamenice ) - tam 326 km, celou cestu v dešti , průměr 4,8, zpátky za týden v 35 °C horkách ve dvou lidech a zapnutou klimou , průměr 5,2; 1.2 66kw
  9. Jen doplním - do benzínu přidávám VIF, pneu mám 185/15, a vzhledem k "najeté" trati jezdím předvídavě, nejezdím nijak agresivně (brzda -plyn).
  10. Trasa byla PV -Hranice po dálnici , rychlost držím okolo 120, a z Hranic přes Valmez do Vsetína po slušných silnicích, hodně rovin, skoro žádné převýšení, zde jezdím okolo 95. Jezdím tuto trasu v poslední době často, tentokrát to bylo bez zapnuté klimatizace. (jak jsem psal výše netušíl jsem, že když dám rozvod vzduchu na okna , tak že je pořád zapnutá klimatizace ??? i když ji vypnu tlačítkem A/C.- tlačítko nesvítí.) S tou zapnutou klimou to bývalo o cca.0,5 l více - 5,4 tam a 4,9-5 zpět..
  11. Rozhodně nebyl. Dnes Prostějov - nemocnice ve Vsetíně, tam za rovných 5 a zpátky za 4,5 l/100 km.
  12. Dnes trasa Prostějov, přes Boskovice na hrad Svojanov a zpět. Samé okresky, pěkně zvlněná krajina. Rozhodně jsem nebyl brzda provozu, tam 5,2 l/100 km , zpátky 4,4 l/100 km. 2 osoby.
  13. No to je děsný, zkus přidat do benzínu aditivum VIF, třeba to trochu ztichne...
  14. Tomu bych rozuměl, ale proč to tedy nechladí ( nemůže vymrzat voda ze vzduchu) a nesvítí kontrolka A/C, že je klima v činnosti. Takže já nevědomky jezdím se zapnutou klimatizací, protože mám převážně nastavené proudění vzduchu na skla a zbytečně si tak zvyšuji spotřebu. Třeba tato moje zkušenost někomu pomůže jak si snížit spotřebu. Zatím moje nejnižší spotřeba,( po tom co jsem tu klimu vypnul přepnutím rozvodu vzduchu do jiné polohy).
×
×
  • Vytvořit nový...