Přejít na obsah

RR Merlin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení RR Merlin

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Takže pozorně sem si pročetl tohle téma a jelikož kamarád má ten samý problém co se tady řeší a nevyřešil a požádal mě o opravu cukajiciho auta tak sem zavolal do autorizovaného servisu a bylo mi sděleno.Motor BKD byl vyráběn v Maďarsku a technici z VW zjistili,že tam ojebali směs oceli z které se odlevaly ojnice a ty se po nájezdu cca 150000 tis km ohybaly a v horní úvrati jim chyběl az 1mm oproti normálu a proto ty vibrace. Každopádně hlava dule a poměřit. Podotýkám že dotyčný má měněné všechny vstriky,silentbloky,kabelovy svazek v hlavě a dvouhmotu. Tak asi tak.
  2. Startér točí normálně,nebo tak že se mu nechce?
  3. nevim nějak na ten kábl nemůžu narazit.\Já se tim tak trochu živim,su automechanik a tady toto mě celkem baví tak se chcu učit novým věcem.Tak asi tak.
  4. Ještě jeden dotaz,kde seženu kabel VAG TACHO?Děkuji všem.
  5. Jo díky za uklidnění tak je to 5/2002.Jak tedy postupovat když nemám pin k IMO?
  6. Podle mě je to přesně ten klíč co potřebuji na netu sem ho vybíral podle čísla dílu stávajícího klíče.Rok výroby oct vím,měsíc přesně ne tak sem ho možná napsal blbě.
  7. Zdravím asi mi na moji otázku odpovíte,že mám hledat na fóru,ale přece.Pořídil sem si tento klíč s čipem jelikož sem s koupí auta druhý nedostal.Nechal sem si vybrousit planžetu a potřeboval bych přizpůsobit IMO a dálku.Nevím jak na to VAG mám,nikdo mi nechce poradit.
  8. Skus třeba mě mám servis na Pavlovičkách
×
×
  • Vytvořit nový...