Přejít na obsah

Jirinna

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

460 zobrazení profilu

Oznámení Jirinna

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. K DAB mi chybi doresit akorat antenu, nejak se mi nechce demontovat strop, abych vymenil tu origo, ale zase lepit na sklo nejake ty paskvil take neni uplne ono. Kdyby nekdo k tomu mel nejake poznatky, rad uvitam. Dekuji za analyzu chyby. No budu muset hledat nejakeho doktora pro tu bilou obrazovky, jinak z toho bude jen velke tezitko.
  2. Zdravim. Tak dnes rano po nastartovani, se mi misto loga skody a nastartovani Columbusu objevila ciste bila obrazovka, radio funguje na Maxdotu vse ukazuje normalne a ovladani tlacitky funguje, jen proste pretrvava bila obrazovka. Mam druheho Columba kvuli prechodu na DAB, ale nejak by me zajimalo co ma tento za bolistku. Nesetkal se nekdo z vas s timto probleme ? Popripade rovnou s jeho resenim ?
  3. Jde o to ze pokud chce jednotku pro predFL na Maxik tak proste se ty s A2DP nedelaly. Ja ovladam z 99% pres Colombus takze z tohoto pohledu jsem mohl Maxik ozelet, ale neudelal jsem tak. Hudbu resim pres SD kartu a je to ok. Je treba, aby jsis rekl co chces na mikrofon a kabel k nemu snad zadne cislo nepotrebujes tech je vsude plno, pak kabely a jednotku. Ja sem kvuli Colombu a Maxiku pouzil 729B. Jinak prehled jednotek je na http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Telephone_Retrofitting
  4. Resil jsem to nedavno do predFL s Maxdot a Colombus jsem dodelaval jednotku BT. Mikrofon je samozrejmosti. Kabely jsem pouzil redukci mezi radio. Pote jsem resil jestli A2DP nebo komunikaci s Max. a Colombem. Vyhrala komunikace na hudbu tam mam 3.5 jack. Nelituji. Ovladani na navigaci je velmi prijemne jde to i pres Max. ale nekdy to dokaze byt zdlouhave. Kazdy at dela jak chce.
  5. Zdravim, chci se zeptat jake nejnovejsi mapy pouzivate ja mam V12, ale rikam si jestli uz neni venku neco mladsiho.
  6. Zdravim, Rozhodl jsem se namontovat do sve OC HF. Je to MR06 s Columbus, Maxdot a MF volant. Budu parovat s Iphonem tzn. zadny rSAP. Podle vseho bych potreboval jednotku 1Z0 035 729 B. Nemate ji nekdo nahodou na prodej ? Diky za odpovedi.
×
×
  • Vytvořit nový...