Přejít na obsah

jannek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 539 zobrazení profilu

Oznámení jannek

  1. Není to odpověď na Tvou otázku, ale Columbus v Yetim mi taky občas nepravidelně zobrazoval VBR, i když to VBR evidentně nebylo. Dělalo to poté, co jsem dlouho držel "rychlé převíjení".
  2. Mám Amundsen 2021, hodně poslouchám z USB dlouhé přednášky, zapínám to x-krát denně a nejméně jednou denně si Amundsen při zapnutí nepamatuje poslední přehrávané místo. Kdosi mi radil před vypnutím zastavit přehrávání, ale ani to u mě nepomáhá. KAždou chvíli se musím hrabat ve struktuře adresářů, znovu hledat přehrávaný soubor a pamatovat si, co bylo posledně. Už mě to docela se... Zlatý starý Columbus 2011, ten to dělal max. 1x měsíčně. Máte nějakou radu? Díky.
  3. Mám KAroqa r.výroby 2021 a má podle mě fólii. Žádné drátky ani v protisvětle jsem enviděl, naopak zcela čisté sklo působilo v protisvětle dojmme lehce zamženého skla s hnědooranžovým nádechem, asi jako jsme míval běžně špinavé dlouho nemyté sklo zevnitř. Vůbec to nevadí.
  4. Stalo se mi to 2x po sobě. Výměna v autorizovaném service (Magnumcar), poprvé přes pojišťovnu (9800,-), podruhé v tomtéž servise, totéž sklo, ale už bez pojišťovny a vzali si jen 7040.
  5. Měl jsem starou Nokii 6021 a zdálo se mi, že komunikovala s Columbusem lépe než nový Samsung Galaxy S4. Zvonění se ozvalo hned (Galaxy chvíli zvoní sám a teprve po cca 2 vteřinách zazvoní z rádia), když jsem na telefonu vypnul zvonění, tak u Nokie nezvonilo ani v rádiu, kdežto Galaxy ano, zkrátka jako by HF byl uzpůsobený spíš pro starší telefony. Auto je z r.2010. Máte nějaké zkušenosti nebo postřehy vy?
  6. Tak konečně Dělala to lišta v rohu dole u skla před spolujezdcem. Díky čelnímu sklu se to rozléhalo a zdálo se to úplně jinde než to bylo. Tímto děkuju kamošovi, kterej byl ochotnej všecko osahávat a hledat, až na to přišel.
  7. Někdo mi říkal, že je potřeba čas od času (cca 1x za rok) použít oba klíčky, jinak by se ten jeden znefunkčnil, víte o tom něco? V dokumentaci jsem nic nenašel. Díky.
  8. Mám nosič Wjenzek 2+1 a nemůžu si ho vynachválit, dovedu jej namontovat za 3,5 minuty. Jediný problém je, že u nás se stále ještě+ oficiálně netoleruje třetí SPZ, takže jsi odkázaný na libovůli policajtů.
  9. Měl jsem starou Nokii 6021 a zdálo se mi, že komunikuje s handsfree lépe než nový Samsung Galaxy. Zvonění se ozvalo hned (Galaxy chvíli zvoní sám a teprve po 1-2 vteřinách zazvoní z rádia), když mám vyplé zvonění, tak u Nokie nezvonilo ani rádio, kdežto u Galaxy ano, zkrátka jako by HF byl uzpůsobený spíš pro starší telefony. Auto je z r.2010.
  10. jannek

    xenon nesvítí

    Zjistil jsem, že stačí i při nastartovaném motoru zhasnout a rozsvítit a reflektor naskočí. Když ale už svítí kontrolka nesvítícího světla, tak svítí dál, ta nezhasne, jen při restartu.
  11. Jo, díky za radu, až bude teplejc, zkusím to rozebrat. A jestli je to ten plech, může drnčet v závislosti na zatáčce? V levé nebo pravé ostřejší zatáčce (už nevím) se to výrazně ztiší až zanikne.
  12. Mám Yetiho z r. 2009 s bi-xenony a ještě v záruce začal zlobit levý reflektor, převážně v zimě (v létě si to nepamatuju): při zapnutí klíčku za tmy se rozsvítí oba, ale po nastartování jen pravý, tak při jednom z 20-50(?) startů, musím klíčkem znovu vypnout a zapnout. Sám nenaskočí a displej vyhodí hlášku "zkontrolujte levý reflektor". Mám dojem, že je to nyní stále častěji a už se mi párkrát stalo, že naběhl teprve až na třetí pokus . Reklamoval jsem to v záruce v servisu, ale protože to bylo nepravidelné, nic nezjistili (fakt je, že tam jezdím většinou v létě), ani diagnostika prý nic neukázala. Taky se mi letošní zimu asi 2x stalo, že světla na zlomek vteřiny při jízdě zhasly a hned se zas rozsvítily. Máte s tím někdo nějakou zkušenost, než s tím pojedu do servisu? Díky.
  13. Před časem jsem viděl ve Škoda servisu, nabízeli krycí plechy podvozku na Yetiho, přední a zadní, a dohromady stály asi 7tis. Máte s nimi někdo zkušenosti?
  14. Už delší dobu mi něco děsně drnčí někde za rádiem, za výdechy topení nebo kdovíkde, a říkám si, že by pomohlo vyndat tu odkládací schránku s výklopným deklíkem a poslechout si. Můžete poradit, jak je to tam namontovaný?
  15. jannek

    Chiptuning

    Máte někdo zkušenosti s čipováním Yetiho 125kW? Třeba od Cimbu? Mám najeto skoro 120tis, tak to zvažuju, na druhou stranu aby se nepos*alo, co funguje.
×
×
  • Vytvořit nový...