Přejít na obsah

dr78

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

624 zobrazení profilu

Oznámení dr78

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj chlapi, moc děkuji za pomoc, opravdu bylo vše, jak jste psali. Okna se výše uvedeným postupem daly do kupy. Dneska jsem dle návodu zkusil VAGEem 4.0.9 se přihlásit do ŘJ airbagů. SW mi rovnou řekl, že to nemusí být bezpečné, ale byl tam průvodce, kde mne prvně napsal, že mám vypnout zapalování, pak se čekalo cca 45sek. Pak napsal zapnout zapalování. Přečetl jsem chybu, která zjevně souvisela s tím odpojením panelů nebo baterie. Chybu jsem smazal. I po zapnutí vypnutí zapalování se chyba neopakuje. Palec nahoru, ještě jednou díky, ušetřili jste mi hodně peněz, času a i nervů. PS.: Díky Pawoukovi za dočasné odložení zamčení vlákna.
  2. Mirek 835: VAG mám, jen nevím, pod čím to mám kódovat, jestli panel přístrojů nebo kódování centr. ŘJ. Nebo se to nastavuje jinde? Je možné, že spolujezdec nemá vůbec airbag? Souvisí to nějak s tou odpojenou baterkou?
  3. OK, vyzkouším. Díky. A myslíte, že může mít souvilost s odpojením baterie i to rozsvícení kontrolky airbagu spolujezdce?
  4. Chlapi, super moc děkuji. Odpojení a připojení baterie pomohlo. Ještě jednou díky, zachránili jste mne. Ještě bych měl dotaz, po zmizení blikající kontrolky IMMO se mi rozsvítila kontrolka ABS spolujezdce a přestalo mi fungovat spouštění oken na stisk. Jde spouštět jen když držím tlačítko dolů nebo nahoru. Předtím to fungovalo, když jsem držel tlačítko asi 1-2 sekundy, tak se spouštělo do zastavení-opětovného zmáčkutí tlačítka. Může to souviset s tím problémem s IMMO a následným odpojením baterie? Chybí nakódovat nějakou jednotku? Koukal jsem se do dílenských příruček Fabia, ale nevím, která řídící jednotka by to měla mít nastarosti, ani jestli to opravud souvicí. Našel jsem jen v kódování panelu přístrojů (addr 17) - kódování (7) anebo kódování centr. ŘJ addr 9 - kódování (7). Ale ani jedno z toho mi teda nepřijde, že by souviselo se spouštěním oken. A jestli to má něco s tím airbagem spolujezdce? Je možné, že spolujezdec nemá airbag? To mi přijde jako málo pravděpodobné, ikdyž mne překvapilo, že ta moje plečka ani nemá ABS. ;-(
  5. OK, vyzkousim a dam vedet. To mne nenapadlo zkusit. Ja uz vcera cely vecer resim, kde sezenu odtahovku a v jakym servisu by mi to mohli dat dokupy.
  6. Mirek 835: IMMO kontrolka po vlozeni klicku blika. Blikat zacne po cca 0.5s po zapnuti zapalovani. Pokud odpojim cteci civku, tak kontrolka IMMO sviti cca 1-2 sekundy a pak zacne blikat. Tedy chova se to jinak kdyz je cteci civka pripojena a kdyz ne. Myslim, ze puvodni potiz jsem odstranil. Kdyz jsem mel vynvany budiky, tak jsem z nich sundal kryt a koukal, ze u konektoru jsou piny konektoru uz spatne priletovane. Resp. priletovane byly ok, ale casem degradovali vlastnosti cinu, a okolu pinu byl cin uz potrhany. Vzal jsem mikropajku a opravil to. Avsak na blikani immo to nemelo vliv. Rikal jsem si, ze to bude urcite smazane nastaveni immo, jak bylo psano v jinem vlakne zde:
  7. Dokáže někdo (i za úplatu) vyčíst PIN panelu přístrojů na Praze 6? Bohužel jsem zapnul zapalování bez připojeného konektoru budíků a asi mi to smazalo IMMO. Takže jsem nepojízdný. Jo auto je Fabia z roku 2002, motor 1.4 AQW. Nebo mi dokážete poradit, kde či jak PIN zjistím?
  8. dr78

    Lambda sonda

    Ahoj, tak toho jsem se bal. Nemam kde se pod auto dostat. V okoli tu zadnou rampu, na kterou bych najel, neznam. Kdysi jsem o jedne vedel v Plzni, ale tam uz dlouho nejsem... Tak zas to budu muset nechat na servisu. To budou minimalne 2kKc. ;-( Ta sonda se mi podelala po tom, co mi pred mesicem vymenovali vlnovec. Rezal to flexou, a kdo vi, co se kde pohlo. Ach jo. Abych nezapomnel, diky za vase odpovedi, ikdyz nepotesily.
  9. dr78

    Lambda sonda

    Ahoj, asi mám v háji druhou lambdu za katalyzátorem... První lmbda je dobře přístupná od motoru, a dá se dostat poměrně dobře ke konektoru. Kde je schovaný konektor k druhé lambdě? Nemám jak vlézt pod auto, tak doufám, že to není někde zespoda. Než budu objednávat druhou lambdu, chtěl bych proměřit kabel a i tu sondu. Díky, Honza
×
×
  • Vytvořit nový...