Přejít na obsah

Lokutus7323

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

924 zobrazení profilu

Oznámení Lokutus7323

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Dobrý den, řešil jsem to stejné. Mě nefungoval jeden klíček, náhradní fungoval bez problému. Vyřešeno záruční výměnou za nový klíček + nové nakódování. Je to otázka hodiny v servisu.
  2. Ahoj, děkuji Vám všem za odpovědi. Vlastně to dopadlo přesně jak jsem předpokládal, polovina lidí problémy má a už by nekoupila a ta druhá polovina naopak bez problému Ty zvuky co jsem slyšel na tom videu opravdu nejsou pěkné, je samozřejmě otázka jak moc intenzivní jsou. Ono přes mobil to lze jen těžko zachytit. Už několikrát v životě jsem se setkal s tím, že spoustě lidem vadil například právě nějaký zvuk, který já jsem považoval za naprosto bez problému, v rámci tolerance. Pochopil jsem, že DCC je poměrně problematické právě tím, že u některých vozidel "nějak tluče". Asi jediná možnost je, abych se někdy dostal do Superba s DCC, který údajně tluče, a mohl to slyšet na vlastní uši a pak posoudit. Jinak samozřejmě nevím. Bohužel jsem si všiml, že na showroomech se moc takové Superby nevyskytují. Samozřejmě všechny kousky, které jsem po Praze viděl(určitě to nebyli všechny z celé Prahy) byli ve výbavě Style, měli přikoupen Columbus 8'', DSG a "hovadiny", které jsou vidět. Protože co je vidět, to prodává. Žádný jsem neviděl s DCC, protože ten vidět není, tudíš asi není potřeba. Takže nevím, asi budu muset stopovat Superby na ulici a zkoušet, nebo já fakt nevím. 800.000 je dost peněz na to, abych do toho šel tzv. na slepo. Co jsou prosím ty další "drobné" problémy o kterých jste mluvili? Ještě jednou děkuji za přínostné odpovědi minulé, i budoucí !
  3. Ahoj, pročetl jsem si fórum a objevil jsem sice pár témat, ale né zřejmě úplně ty, které bych zde očekával a potřeboval. Doufám, že jsem nic nepřehlédl (koukal jsem na fórum v práci ). Moje otázka zní vcelku jednoduše. Bavil jsem se s několika lidmi včetně mého technika, i několika taxikáři. Nevím jak moc je to směrodatné a proto bych se rád zeptal i Vás tady. Jak moc jsou poruchové nové Superby III? Bylo mi řečeno, že poměrně velká část těchto aut jde na reklamaci už během prvních 15.000 km. Upřímě řečeno, nejsem až tak bohatý, abych si mohl na jednu stranu dovolit až takhle poruchové vozidlo, protože pokud to tak opravdu je, tak nechci superba vidět při nájezdu 150.000km. Ale znáte to, žena sice moje nadšení nesdílí, ale mě to auto prostě líbí. Jaké jsou Vaše zkušenosti? Poruchy, závady, reklamace? Rozhoduji se o 2.0TDi 110kW, L&K, sedan Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...