Přejít na obsah

XperiaB

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli XperiaB

  • Narozeniny 10.3.1993

Oznámení XperiaB

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. O tom DRL taky uvažuji, ale mám strach ze zapojení Vím, že se to musí nějak napojit na spínací skřínku ale nevím jak a hlavně jak bych musel vest kabely do auta... Nikdy jsem nic takového neřešil
  2. Chlapi jak se chci zeptat, dá se nějak přehodit nastavení denního svícení? Já mám problém v tom, že jakmile otočím klíč do polohy před startem, tak se mi rožnou Xenony a při startu zas zhasnou a pak zas rožnou... Nevím proč je to tak debilně udělaný, každopádně to solidně ničí ty xenony... Chtěl bych to nastavit tak, že dokud nenastartuji tak budou svítit jen parkovačky a po startu už se rožnou xenony. Jde to nějak udělat?
  3. Možná tam je, ale odpojena aby neotravovala... Třeba jsem jen špatně hledal
  4. Tak nakonec podle diagnostiky je vadné zadní levé čidlo, ostatní v cajku. Řídící jednotku jsem pak nehledal bylo řečeno že tam asi bude když diagnostika nenašla nic
  5. Tak jsem zjistil, že tam vůbec není... Budu muset koupit novou no... Každopádně díky chlapi
  6. A můžu se zeptat trochu přesněji kde to je? Já se v tom autě ještě pořádně nevyznám Jedná se o boční tapec nebo spodní?
  7. Čau, koupil jsem si ojetého SuperBa a nejedou mi parkovací senzory... Správně by to mělo pipnout dlouhým tónem když by se jednalo o poruchu ale on mlčí jak ryba při zařazení zpátečky... Neví někdo co s tím může být popř jaká je to pojistka?
×
×
  • Vytvořit nový...