Přejít na obsah

elkanera

Uživatel
  • Počet příspěvků

    87
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

880 zobrazení profilu

Oznámení elkanera

Nováček

Nováček (1/14)

8

Popularita

  1. Já před pár dny našel tohle. To jsem si myslel, že metalíza je odolnější...
  2. @Lancelot Taky mě trápily zvuky od sloupku, a ukázalo se, že to bylo od zámku. Omotal jsem očko zámku a byl klid.
  3. Aktuálně akce na Sygic Car Navigation (umí ML) za 1349 Kč. Platí do 15.7.
  4. Myslím, že mě trápilo to samé, i jsem o tom tady na fóru někde psal, ale po nějaké době se to buď trochu utišilo, nebo jsem otupěl a přivyknul si, případně se mi zhoršil sluch. Každopádně nemá asi smysl to nějak hrotit.
  5. Taky mi to bouchalo za hlavou. Obmotal jsem očka zámků elektrikářskou páskou a je klid.
  6. Jestli to za jízdy zrcadlí např. aplikace od Škodovky, tak by měl fungovat i Sygic car navigation. Není možné, že už vypršela zkušební verze?
  7. Telefon? Verze Androudu? Byl to Sygic car navigation a ne pouze Sygic navigace a gps?
  8. Pod ty poslední věty o testování servisem ve městě a drnčení na okreskách se klidně podepíšu. Stejná zkušenost.
  9. U mne to jednoznačně dělá plastová krytka pod budíkama nad volantem. V servise jsem to hlásil, o něco se asi snažili, ale drnčí to furt. Žít se s tím ale dá, stejně mi furt hraje rádio a nedrnčí to soustavně. Najeto mám cca 40 000.
  10. ML bez problémů na LG G4 (cz distribuce). Sygic jsem koupil a spokojenost.
  11. Tak teď už fakt nevím. Zkus to s půjčeným mobilem, abys měl jistotu, že chyba není v Boleru. No a pak buď hledat dál, nebo se smířit s tím, že s tvým telefonem to chodit nebude.
  12. U mne v Androidu 6 v nastavení - obecné - aplikace zobrazím seznam všech aplikací. Pak si vyberu Android auto. Nyní je tam tlačítko vynutit ukončení a vedle něj odinstalovat. Hned pod tím mám položku ULOŽENÍ. Na tu když klepnu, tak se zobrazí stránka s nabídkou vymazání dat a vymazání cache. Volba smazat cache maže data z mezipaměti.
  13. Předpokládám, že to zkoušíš s nastartovaným motorem ... (mám pocit, že když jsem telefon zkoušel rozchodit poprvé, tak se s rádiem bavil až když jsem nastartoval a pak teprve připojil telefon přes kabel). Pak bych ještě asi zkusil aplikaci v telefonu úplně vypnout (vynutit ukončení v nastavení aplikací), smazat jí data z mezipaměti, pak připojit telefon kabelem k Boleru a aplikaci zkusit v telefonu zapnout, jestli se nepokusí navázat spojení.
×
×
  • Vytvořit nový...