Přejít na obsah

Crazcz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Crazcz

  1. Ahoj, Děkuji za odpověď a v celku již to zatím nepotřebuji. Vrátil jsem zesilovač a vše zas funguje jak má. Ještě jednou děkuji
  2. Ahoj, Chtěl bych se zeptat (poprosit), zda náhodou někdo nemáte schéma pinů co který znamená u originálního zesilovač 3U0 035 456? Našel jsem pouze schéma na zesilovač z Passatu B6 a model 3C0 035 456 Dnes jsem ho odpojil a chci to zatím pouze přemostit a po zimě uvidím co s tím ... V zimě na toto bohužel nemám vůbec čas :-( Proto pro mě momentálně je jednoduší jen "propojit" vstup a výstup. Předem moc děkuji za schéma pokud někdo máte :-)
  3. Ahoj, Tak po delší době mohu říci, že jsem spokojen s autorádiem na maximum. Ale již nejsem spokojen ze zvukem. Abych to lépe upřesnil, tak pokud si pustím house, trance, dance a pop tak zvuk je dostačující. Pokud si pustím například Nightwish, iné kafe a podobné tomuto žánru, tak bych brečel ze zvuku (proto v autě toto nemohu poslouchat). S EQ jsem si hrál a nepovedlo se mě nastavit, tak aby se mě zvuk líbil. A teď k otázce. Pomůžu si, pokud bych zrušil zesilovač a natáhl si kabely samostatně, nebo bude potřeba i nové repro (do toto se mě moc nechce). Když tam bylo originální rádio, tak zvuk u Nightwish byl pocitově mnohem lepší, ale zase se nedalo poslouchat trance, dance, atd… Děkuji za jakoukoli radu :-)
  4. Crazcz

    Celolak

    Tak auto se nakonec bude lakovat znovu :-) Děkuji všem za reakce a měl bych ještě jeden dotaz čistě ze zvědavosti. Napadá někoho jak se toto mohlo stát? Ještě jeden postřeh. Jak mě na přední kapotu a zadní (5. dveře) dával něco ochranného s nano. Tak i přes tuto "ochranu" to udělalo.
  5. Crazcz

    Celolak

    Ahoj, Přesně jak píšeš. Je to pod bezbarvým lakem. Podle toho jak to vypadá, tak jsi to trefil přesně. Povrch se chová jako porézní a ne jako ochranná vrstva barvy. Po vysušení (zahřátí) flek zmizí a dokud není vyschlé, tak tam zůstane :-( Včera mě dával na přední kapotu a zadní dveře něco ochranného s nanotechnologií, ale tam se obávám, že to je pouze dočasné řešení. Chtěl bych se zeptat, jaké jsou další možné řešení a zda Tě nenapadá jak se toto mohlo stát?
  6. Crazcz

    Celolak

    Ahoj, Nn právě že tak to není. Na auto například kápnu kapku a jako-by pod lakem změní barva odstín. Po dešti je to jako stříbrný dalmatin s bílýma fleky (jak píšeš, tak je celé kropenaté a nejde to rozbrousit, pomáhá pouze teplo). Pokud je to voda od klasického provozu, tak pod lakem se udělá taky flek světlejší, než je klasická barva, ale s tím že je již jemně dohněda (opravdu decentně a člověk na to musí koukat opravdu z blízka). Pokud se auto zahřeje, nafouká fénem, nebo dá do pece, tak skvrna zmizí. Po té se již flek neobjeví a ani když auto zchladne (tedy za předpokladu, že kapka vody nebude na stejném místě). Ještě musím podotknou, že na autě musí být opravdu kapka vody a ne obyčejná vlhkost. Pokud je auto jenom orosené od vody, tak se nic neděje. Omlouvám se, blbě se to popisuje, ale snad jsem to popsal dobře.
  7. Crazcz

    Celolak

    Ahoj, Tak mám další dotaz :-( Již jsem z toho nešťastný... Dával jsem si celolak (ne v aut. ser., ale od jednoho vyhlášeného lakýrníka)) a vše bylo v pořádku. Jen poslední (poslední týden) dobou se mě objevují fleky. Nejsou to mráčky a ani podobné věci/chyby lakováním. Fleky se objevují pouze pod kapkou vody (jsou světlejší o proti standardní stříbrné) Pokud se to zahřeje (auto se dávalo do pece), tak vše zmizelo na dva dny. Ráno auto bylo OK a večer, když jsem odjížděl z práce tak už to bylo KO :-( Parkuji sice venku, ale neparkuji pod stromem. Barvu jsem zvolil stříbrnou. Nenapadá někoho co by to mohlo být? Co mě říkal lakýrník tak to v životě neviděl a ještě málem dostal infarkt když to viděl :-(
  8. Dobrý den, Děkuji za rady. Nakonec si autorádio s cd měničem nechám (nikdy nevím kdy se bude hodit). Jinak abych se vrátil k tématu. Nechal jsem si to nakonec udělat vše na jednou v jednom servisu (velký servis + odstrojení, sestrojení, parkovací čidla a pod...) a vše funguje tak jak má. Ještě jednou děkuji :-)
  9. Dobrý den, Děkuji Vám za odpověď. Nechám to udělat v servisu při jednom až budou strojit auto, po tom co bude přelakované. Ještě bych na Vás měl poslední dotaz. Myslíte, že prodám staré autorádio + cd měnič? A pokud to je prodejné, tak za kolik bych to měl prodávat. Ještě jednou Vám děkuji
  10. Dobrý den, Předem se chci omluvit, že zakládám nové téma, ale opravdu si nevím rady. Koupil jsem autorádio Pioneer AVH-X8600BT a potřeboval bych ho vyměnit za originální autorádio Rhapsody kde je originální zesilovač (3u0035456) a CD měnič. CD měnič zruším, s tím počítám, ale teď je problém se zesilovačem. Ten rušit nechci. Otázka zní, zda existuje nějaká redukce, kde to jenom zapojím a hraje to, nebo musím vyhledat někoho, kdo to zapojí? Popřípadě pokud bych musel hledat někoho, tak jaká by byla cena a jak moc toto je komplikované? Předem Vám děkuji za rady a popřípadě tipy jaké mám možnosti. EDIT: Nemám multifunkční volant a ani maxidot proto toto neřeším.
×
×
  • Vytvořit nový...