Přejít na obsah

RSRB

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem RSRB

  1. Auto jsem objednal v podstatě naslepo, neseděl jsem v něm, objednanou barvu jsem na RS naživo neviděl a jisté obavy jsem měl z dotykového ovládání, přeci jen na předchozím RSu je na vše podstatné tlačítko. Dnes po krátkém seznámení s infotaimentem a pár kilometrech z autosalonu domů jsem ale nadšený. V následujících dnech se trochu rozepíšu.
  2. Před chvílí jsem si auto přivezl, tak už vím že auto klimatizovanou schránku před spolujezdcem nemá. Decentní polstrování v ní je.
  3. Já tam Canton mám, ani mě prodejce neinformoval že by ve voze mělo oproti objednávce něco chybět.
  4. Vlastní téma asi nebude, ale o nějaké zkušenosti se podělím a na případné dotazy rád odpovím. Ohledně přihrádky ještě nevím, v sobotu až ji budu mít se podívám a dám vědět.
  5. Včera jsem se vrátil z dovolené tak jsem jí byl dnes omrknout.
  6. Info o tom že žádná změna není byla od prodejce z kraje týdne. Odjel jsem na dovolenou a pustil to z hlavy. Dnes jsem dostal info že auto je už dokonce u nich na autosalonu. Myslím si že v tom systému mají ve Škodě nějaké zpoždění. Muselo se to tedy změnit ze dne na den. Mám 2.0TSI, oranžová Phoenix, combi a objednával jsem 10/21.
  7. Mám myslím pozitivní zprávu pro ty kdo měli zaplánovanou výrobu na 25KT stejně jako já. Dnes nečekané info od prodejce, že auto právě dnes složil dopravce na prodejně. Mám objednanou Octavii RS 120let MS.
  8. U mě zatím také to stejné. Stále svítí výroba v 25KT a nic víc se neví.
  9. U mě to stejné, zatím stále svítí výroba na 25 KT, a auto vyrobené není. Škoda, za týden jedu na dovolenou, těšil jsem se, že bych ji mohl absolvovat v novém autě.
  10. Vidím, že nejsem jediný kdo dnes nedostal žádné info o tom jestli mu vyrobili auto zaplánované do výroby na minulý týden. Naděje že jej vyrobili tedy ještě žije. RS 120 let, combi, 2,0 TSI, manuál, Phoenix orange.
  11. Můžu se též prosím zeptat, tento týden mám zaplánovanou výrobu Octavia combi RS 120 let MS, oranžová Phoenix 2.0TSI, manuál. Také je nějaká na lince? Děkuji za odpověď.
  12. Připlatil jsem si 6000,- za třízónový climatronic, v tomto paketu to tedy obsažené není prosím?
  13. Nevíte někdo prosím jestli má Octavia RS v edici 120 let motorsport v základní výbavě akustická přední boční okna? Objednával jsem v říjnu loňského roku a už si nevzpomínám a prodejce mi to není schopný říct. Děkuji
  14. Hele to fakt nevím. Ale technik za ně bral když jsme to projížděli z motorového prostoru a to nepomohlo. Pak při předávce mi řekl, že za ně vzal málo a chlapi na na dílně za ně vzali víc a přestalo to.
  15. Tak se podařilo vyřešit rezonování při 2000-2500 ot. které jsem popisoval na předešlé stránce. Dal jsem auto do servisu i když jsem nečekal, že něco vyřeší. Jak to obvykle bývá když jsem jim to jel ukázat technik to slyšel a objednal mě na mě na dílnu, když jsme to projížděli znovu při předání vozu do servisu s jiným technikem nic moc neslyšel. Je tedy fakt, že zrovna měla RSa svůj lepší den a rezonování bylo slabší. Odpoledne volali, že je to spravené. Dělali to prý palivové trubky, jen je nějak mírně prohnuly a rezonování ustalo. Pokud bych to slyšel i nadále prý je odizolují nějakými bandážemi a vystříkají tlumícím sprejem. Neudělali to hned, protože se jim nechtělo auto moc rozebírat. No nevím, pokud něco dělají měli by to udělat hned co nejlépe a né čekat jestli s tím přijdu znovu. Ale jsem rád že mám klid. Třeba má zkušenost pomůže i ostatním s podobným problémem.
  16. Tak to mě mrzí, že ti to neodstranily. Svitla mi malá naděje, že by to u mě mohl být podobný problém. Vypozoroval jsem, že když zhasnu motor stačí na pár minut a znovu nastartuji rezonování ustane. Začne to opět dělat po ujetí cca.200 metrů. Mám pocit jak kdyby někde v nějaké trubce poklesl nebo se naopak zvýšil tlak a mělo to s tím souvislost. Jinak co se auta týče zatím jsem spokojen, krom tohohle rezonování žádný problém. Mizerné odhlučnění a aerodinamický svist kolem zrcátek je myslím všeobecně známej.
  17. Při brždění motorem je to rezonování nejvíce patrné, mě to dělá v rozmezí 2200-2700otáček. Při 2500ot. je to nejhlasitější. Dej vědět jak jsi dopadl, díky.
  18. Zdravím Vás pánové, nemáte někdo podobné nepříjemné zkušenosti s rezonováním u RS 2.0 TSI. Při nájezdu kolem 5tis jsem si občas všiml při rozjezdu hlasitého rezonování z pravé strany interiéru, jako by zevnitř palubní desky, nebo oblasti podběhu. V současné době mám najeto 10tis. a začalo to rezonovat v podstatě až na světlé vyjímky bez přestávky. Nejzřetelnější je to na jedničku a dvojku při 2500 otáčkách. Dělá to i na trojku a čtyřku, ale se zvyšujícím se aerodinamickým hlukem se to přehluší. Rezonování má kovový zvuk, nezdá se mi že to by to dělal nějaký plast. Rezonuje to jak za jízdy tak i při stání. Kdy to nedělá vůbec je po nastartování a několik desítek sekund po něm. Pak se to z ničeho nic ozve. Snažím se zdroj rezonancí určit sám, neboť servisu v tomhle příliš nevěřím, zatím však bez výsledku. Pokud by měl někdo nějaké poznatky předem mu děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...