Přejít na obsah

KoumiCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 075 zobrazení profilu

Oznámení KoumiCZ

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Tak už jsem zjistil zde zjistil, že negarantují téměř nic, škoda.
  2. Zdravím, věděl by někdo, zda je u veškerých vozů u prodejců označených jako Škoda Plus respektive Das WeltAuto garance technického stavu a počet najetých kilometrů? Zajímají mě cca 10 leté vozy i mimo skupinu VW. Děkuji.
  3. Zdravím, je možné, že s tím cukáním by mohl mít co dočinění toto? Přivedlo mě k této teorie návštěva nějakého fóra, kde řešili podobnou věc.
  4. Na tomto zákroku jsem byl cca před rokem a od té doby tankuji Ultra 95 nebo obyčejný a přidávám VIF. Cívku mám zakoupenou, zítra začnu zkoušet.
  5. Ještě jedna otázka. Pokud to bude problém cívek, jaká je pravděpodobnost, že by to mohlo dělat více než jedna cívka?
  6. To bohužel ne, teď totiž řeším následující problém: Dneska to budu řešit, alespoň teoreticky s bývalým automechanikem.
  7. Děkuji, tobě taky. Problém byl, že to auto měl nějaký živnostník na leasing a po jeho zaplacení se toho auta zbavil. Takže je dost možný, že se s tím vůbec nepáral a například při ježdění po dálnici tomu stál celou dobu plně na plynu z Prahy až do Brna apod. No a potom to měla několik let ještě nějaká paní, takže těžko odhadovat, jak s tím autem bylo zacházeno. Evidentně moc dobře ne
  8. Najeto bylo necelých 160.000 km. Pístní kroužky jsem si také nechával dělat, protože to žralo šílený množství oleje. Celková cena včetně práce byla kolem 18.000 Kč, viz faktura.
  9. Zde je několik fotek z generálky. Za kvalitu fotek se omlouvám, mechanik zřejmě neměl lepší telefon.
  10. Tak dovol ještě jednu otázku. Okna ta cívka může být v takovém stavu, že někdy funguje a někdy ne? Já jestli má smysl si jednu koupit a postupně ji proházet s ostatníma a tak dojít k závěru která ta špatná byla. Jak velká je procentuální pravděpodobnost že je to problém v cívkách?
  11. No, já nevím, který diagnostický program bych měl na to odhalení chyby použít. Pak už bych se snad nějak zorientoval.
  12. Mohl by jsi být prosím trochu sdílnější. Například kde jej stáhnu a co je to sk. 14 - 15. Děkuji.
  13. Tak světla během toho škytání neproblikávají. Upravím ještě tvrzení ohledně četnosti výskytu jevu. Teďka za posledních 100 km se to nestalo. Ale dnes během 15 km hned několikrát. Jen ještě dodám, že to někdy kopne i když stojím na místě a mám zařazený neutrál, třeba při čekání na semaforu apod.
×
×
  • Vytvořit nový...