Přejít na obsah

Tucnak88

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

908 zobrazení profilu

Oznámení Tucnak88

Nováček

Nováček (1/14)

-1

Popularita

  1. Tak musím kvitovat danikud. Všechno vyřešila tato ráčna za 60Kč... https://www.zbozi.cz/vyrobek/extol-premium-racna-na-1-4-hroty-8819110/ Je velice kompaktní a má magnet na bity. Vešel jsem se s ní pod ten plech i bez sundávání sací trubice.-) Výměna filtru otázkou 5-ti minut...-) Mnohokrát děkuji za pomoc.
  2. Zdravím lidi, už jste někdo měnil vzduchový filtr v motoru? Nedávno jsem se na to chystal a zjistil jsem, že tři šrouby krytu sání jsou až vzadu pod tím plechovým rantlem, takže se k nim nedá dostat... Není na to nějaký fígl? Díky za odpověď.
  3. Zdravím všechny. Mám Citigo 44kw, najeto 51000km. Mám drobný problém s řazením jedničky a dvojky. Při vypnutém motoru jdou všechny rychlosti řadit normálně, pokud ale nastartuji nejde tam jednička ani dvojka zařadit. Ostatní převody bez problémů. Při jízdě jdou řadit všechny převody, ale když zastavím třeba na světlech a vyřadím, tak tam pak jedničku nemohu dostat.-( Po zahřátí tam jde aspoň dvojka... Spojka kontrolována v servise, všechno ok, měřili mi i dráhy řazení a taky v pořádku, dokonce mi i dolili 2dl oleje do převodovky, ale problém to nevyřešilo. Nepomáhá ani opětovné sešlápnutí spojky. Někdy pomůže, když hodně zatlačím páku řazení do leva, opravdu silou, a pak tam rychlost vklouzne. Bohužel né vždy. Pokud se ale kola pohnou, jdou zařadit všechny rychlosti. Zatím to řeším podřazením na jedničku, když dojíždím na křižovatku a na parkovištích zpátečkou. Stačí rozpohybovat auto dopředu nebo dozadu a jednička tam jde... Prosím poraďte děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...