Přejít na obsah

DominikM

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli DominikM

  • Narozeniny 2.2.1993

Oznámení DominikM

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím mám takový dotaz. Mám všechny sedadla vyhřívané, zajímalo by mě za jak dlouho se sedadla vyhřejí? Mě se vyhřejí podle teploty motory, chci se zeptat zda je to normální? A hlavně jaká část se vyhřívá? Jelikož u předních se vyhřeje jen zadek a část beder. Kdežto vzadu se mi vyhřívají cele od stehen po záda. Děkuji za radu a jinak přeju Veselé Vánoce všem
  2. Zdravím, tak po týdenním ježdění nastal opět problém, auto včera začalo mít divný chod kolísaly otáčky, žádný výkon, plynový pedál skoro nereagoval, smrad z výfuku nehorázný při zapnutí topení zápach spalené nafty, spotřeba 8,5 l s klidnou nohou, spotřeba volnoběh 0.8-1.0L/h a hlavně během jízdy poškubávalo. Dneska ráno natočím malinko popojedu žádná reakce plynu, následné zdechnutí. Natočím znova ujedu 10 km a auto během jízdy zdechlo a už jsem nenatočil. Byla vyměněna hřídel, hydroštely, těsnění pod vstřikama. Obávám se, že nejspíš odešlo čepadlo. Už jsem z toho auta bezradný
  3. Jojo ten zlatý mám. Tak uvidím, zatím mám superba 2 měsíce, ale více byl v servise než na cestě
  4. Dávám Castrol 5w40, těžko říct co tam nalívali předchozí majitelé :/
  5. Nové to není, je to z bouraného superba, takže použitý díl, ale je na tom nalítané cca 20000 km, takže vše jak nové
  6. Vyšlo to na 4000 Kč, bohužel zas tak zručný nejsem Dělal známý, který je v tom lepší odborník
  7. ZÁVADA VYŘEŠENA Zdravím pánové, tak mohu s potěšením říct, že problém se studeným startem je pryč. Nakonec nebyl špatný vstřik, ale ohoblovaná váčková hřídel na 3 tím válci. Takže vyměněna hřídel + zdvihátka a je po problému. Auto krásně chytá už se nemusím bát, že nenastartuju, hlavně je tiché a hlavně výkon šel nahoru a spotřeba dolů. Auto jede jak za mlada
  8. Snad ano, aspoň bude trápení ukončeno . Budu vědět více zítra, pozítří dám vědět.
  9. Vstřiky půjdou určitě všechny ven a přetěsní se. Chybu? No něco v tom slova smyslu, že je slabý tlak ve 3 tím válci nejsem si jistý. Ale ten vstřik má velkou odchylku údajně. Prý to tam dávkuje moc paliva.
  10. No prý to může být samotný vstřik nebo ta gumička pod tím vstřikem nebo co to je. Ale nejde mi to do hlavy to, že auto jelo normálně spotřeba 5,7L cca, akorát když jsem ho nechal jet na volnoběh déle, tak chcíplo.
  11. Zdravím, tak se podělím o informaci ohledně toho špatného studeného startu. Po servisní kontrole byl zjištěn vadný vstřikovač, takže proběhne repas a uvidíme Jen je zajímavé, jak může vstřik ze dne na den odejít nechápu.
  12. Bohužel asi jo, auto má i divný chod, je takové uklepanější. Každopádně zítra dávám na servis. Tak pak napíšu jak jsem dopadl.
  13. Zdravím pánové, potřeboval bych taky poradit mám problém s ranním startováním, auto ráno chytne a hned zdechne, pak točím točím a chytne tak na 3 pokus. Ale jakmile končím v práci ve 4h, tak nastartuji normálně na brnknutí. Jinak baterka, čidlo teploty, vstřiky, žhavičky , filtry nové. Akorát mě zaskočilo, že mi to začlo dělat týden po rozvodech.
×
×
  • Vytvořit nový...