Přejít na obsah

_Kamil_

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 434 zobrazení profilu

Oznámení _Kamil_

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ja bych rad neco udelal spis s tim kravalem meho motoru. Sic mam vymeneny postupne predni,stredovy,zadni dil vyfuku,tak to za autem duni jak kdyz je vyfuk deravy a samotny motor kdyz si otevru kapotu je celkem hlucny. Dokonce kdyz mam stazene okenko u spolujezdce a projizdim kolem nejake vyssi steny,tak slysim kovove cvakani asi ventilu. Navic kdyz startuju tak se celkem dost klepe.
  2. Ja myslim ze to je na dodani vzduchu pri zvysene potrebe vykonu.
  3. Dik za odpoved, myslis ze to je na reklamaci servisu? Pred servisem to nedelalo.
  4. Po nastartování se ozve skřípavý zvuk. Nezná někdo co by to mohlo dělat? Dělá to od doby co se měnila spojka a zadní díl výfuku. Odkaz na video : https://drive.google.com/file/d/1--b_P0LUclu9gxRnz6mLtkz5kG_oN7QY/view?usp=drivesdk
  5. Je možný že ta lambda ale i třeba kouknout na škrticí klapku a hadičky k ní.
  6. Možná že jen blbej benzin,nebo už zanešená škrtící klapka,je třeba kouknout i na vzduchovej filtr.
  7. Mě se nerozsviti zarovicka pri sepnuti tlacitka zmeny cirkulace vzduchu. Jak to tlacitko vyndam?
  8. Také mám 1,8 92kW z r.1998 a teď po zimě mi to také při startování třikrát zapípá,ale zároveň se protočej ručičky v budíkách a hned spadnou na základní polohu, jako u motorek :-D. Zřejmě malé napětí baterie . Asi koupim novou.
  9. Zdravím všechny přítomné nadšence Octavie. Nedávno jsem si pořídil starší Octavku z r.97 a zjistil jsem že nemohu přijít na to, v jaké poloze mám přepnutý ovládání vnitřního okruhu. Po stisknutí tlačítka se ozve tiché cvaknutí mikrospínače a po chvilce se změní proudění vzduchu. To je v pořádku, ale nerozsvítí se žárovička v tlačítku, že je vnitřní okruh nastaven. Jak tuto žárovičku vyměním a jaká tam patří? Moc děkuji za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...