Přejít na obsah

marspk

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

794 zobrazení profilu

Oznámení marspk

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Taky jsem skončil po menší výměně názoru se Škodovkou výměnou převodovky (dodali zdarma X díl, platil jsem práci). Neřadí sice zpátečku přes zuby, ale že by řadila lehce, nebo v určitých otáčkách nebylo slyšet její hučení, o tom to si už asi u současné produkce můžeme nechat jen zdát :-(
  2. Já mám taky velký rozdíl mezi měřenou a kalkulovanou hodnotou zaplnění filtru. Proč tomu tak je, na to jsem doposud nepřišel :-(
  3. To už ho dávno nebudu vlastnit: Max. 150 a půjde z domu :-)
  4. Asi se ukázalo, že tankovat jen Vervu nebude zas tak marný :-)
  5. Vypozoroval jsem, že hodnota measured je dost závislá i na okolním tlaku. Stačí zajet do hor a zjistíte, že cestou do kopce se díky snižování okolního tlaku hodnota naměřeného zaplnění snižuje a při jízdě do údolí zase zvyšuje. Já mám navíc velké rozdíly mezi hodnotou calculated a measured. Proč tomu tak je, na to jsem zatím nepřišel.
  6. Kdo dokáže objasnit stav, kdy se regenerace spustí, ale jen na chvilku. Pak se vypne a znovu se spustí až po zaplnění filtru na cca 100%.
  7. Kdo dokáže vysvětlit záporné hodnoty Soot Mass Measured?
  8. To cvakání ventilů je za studena zřejmě běžné. Po zahřátí se to ztiší.
  9. Proběhla mi regenerace, ale nevím proč, je tam teď vysoká záporná hodnota Soot Mass Measured. Ví někdo, proč to může být?
  10. Podařilo se někomu najít příčinu a odstranit cukání nezahřátého motoru při jízdě?
  11. Objevil se mi problém, při teplotě kolem 70 °C motor přestává táhnout. Jako bych přestal šlapat na plyn. Teplé i studené starty jsou bez problému. Na volnoběh běží motor plynule. Po zahřátí na provozní teplotu jede bez výpadků. Žádná kontrolka se nerozsvítila.
  12. Řešil jsem stejná problém s řazením zpátečky přes zuby. Najeto 25.000 km. Výměna spojky - nepomohlo. Výměna některých součástek v převodovce - nepomohlo. Výměna převodovky za novou - vyřešeno :-)
  13. Mám stejný problém. Pokud auto nestojí úplně rovně, je problém vyřadit zpátečku. Také zařadit jedničku i zpátečku jde špatně. Zpátečka jde přes zuby. Motor 1.6 TDI + 5Q.
×
×
  • Vytvořit nový...