Přejít na obsah

Dodi 15

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 704
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    17

Návštěvy profilu

6 078 zobrazení profilu

Oznámení Dodi 15

  1. Prodám psa - selhal při lovu !!! 🙂 VIDEO-2024-03-14-10-24-29.mp4
  2. Dodi 15

    Škoda SCALA

    Zaujala mě ta informace o odvětrání nabíjecího místa, to jsem nevěděl. Výsledek ankety skoro půl na půl mě překvapil, jsem čekal, že Kamiq bude více preferovanější.
  3. Dodi 15

    Škoda KAMIQ

    Kamiq, nebo Scala? Dvě sesterské škodovky sdílejí techniku, my však hledali rozdíly. Není jich málo - Garáž.cz (garaz.cz)
  4. Dodi 15

    Škoda SCALA

    Kamiq, nebo Scala? Dvě sesterské škodovky sdílejí techniku, my však hledali rozdíly. Není jich málo - Garáž.cz (garaz.cz)
  5. Benzin zdraží nad 40 korun - Novinky
  6. Nebylo to tlačítko na osvětlení? Nemáš tam ledku? To aby si ses v noci trefil do zámku. 🙂
  7. @slovacik vím, že jsi zaujatý pro Škodě, ale jak ke spokojenosti zákazníka? Jak čtu výše, tak dostali nějak dojebané auto, kde se snažili pokus omyl po někom to dát dohromady a jelikož to nešlo, tak navrhli výměnu displeje a jednotky za 24 tis. Kč, alespoň až sem to tak chápu, tak kde je problém? Co měli vymyslet jinak?
  8. @informator dekuji za vycerpavajici komentar. Vse co pises vidim kolem sebe, nejsem schovan v lese v chýši , ale 80-100Kc brat jako hranici mi prijde trochu moc. Asi mas dost prostredku a netrapi te to, nebo si vlastenec a rad plnis statni kasu. 🙂 Jsou taci, kteri maji vozidlo jako nutny dopravni prostredek ke kazdodenimu pouzivani, tem rekni, ze je vse vlastne ok a jak ma byt. 🙈 Myslim, ze 40+ je pro cast naroda uz proste moc. Asi ukonceme tuto debatu, vsak kazdy na to nejaky nazor mame a kazdy ma svoji pravdu.🌞
  9. Asi je pro Vas 40+ ok, ja si to nemyslim, byt nemam stejne na vyber. Plizive vzhuru …..
  10. Tak nam to pred letem zase leti vzhuru. Dnes u nas ve meste N95 za 39.70 Kc a na D10 jsem koukal N95 i D za 42.90 Kc! 🙈
  11. Jini pres 200 prodavaji, ja na 221 koupil. 🙂
  12. @Jan D Jsem byl porovnat ve voze a mam vlastne stejny jen HW 40, tim se to vysvetluje a sypu si popel na hlavu. Porovnaval jsem jeste s @vormen a tam to mame vsechno stejny, jen nesouhlasi cislo zarizeni, a mam pocit, ze nekde psal, ze taky nejde vice aktualizovat. Jinak bezdratove funguji dobre, ted od posledni altualizace na 0469 se jednou na 10s seklo, ale hned pote bezelo bezproblemu dal, tak snad to bude ok. Jeste poznatek, manzelka v Kamiqu 06/20 ma od nova myslim 0464?, taky bezdrstove a nikdy zadny problem, coz je dobre, ale nechapu to proc v nekterych vozech to funguje a nekde ne.
  13. @Jan D Mam r.v. 3/20, treba mam starou jednotku a vice aktualizovat sw nejde, jedine po vymene za novejsi, jinak si nedovedu vysvetlit. Ono o nic nejde, jen bych to rad pochopil 🙂
  14. Dodi 15

    Výfuk

    Na to jak vypadal muj vyfuk po trech mesicich od noveho vozu, bud rad, ze ti to vubec vydrzelo 10 let. 🙂
  15. @Jan D dotaz, mozna uz spolu reseno, ale jsi po vymene jednotky, ze mas SW 0742? Me bylo receno SW 0469 strop.
×
×
  • Vytvořit nový...