Přejít na obsah

Dodi 15

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 703
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    17

Vše zveřejněné uživatelem Dodi 15

  1. Dodi 15

    Škoda SCALA

    Zaujala mě ta informace o odvětrání nabíjecího místa, to jsem nevěděl. Výsledek ankety skoro půl na půl mě překvapil, jsem čekal, že Kamiq bude více preferovanější.
  2. Dodi 15

    Škoda KAMIQ

    Kamiq, nebo Scala? Dvě sesterské škodovky sdílejí techniku, my však hledali rozdíly. Není jich málo - Garáž.cz (garaz.cz)
  3. Dodi 15

    Škoda SCALA

    Kamiq, nebo Scala? Dvě sesterské škodovky sdílejí techniku, my však hledali rozdíly. Není jich málo - Garáž.cz (garaz.cz)
  4. Benzin zdraží nad 40 korun - Novinky
  5. Nebylo to tlačítko na osvětlení? Nemáš tam ledku? To aby si ses v noci trefil do zámku. 🙂
  6. @slovacik vím, že jsi zaujatý pro Škodě, ale jak ke spokojenosti zákazníka? Jak čtu výše, tak dostali nějak dojebané auto, kde se snažili pokus omyl po někom to dát dohromady a jelikož to nešlo, tak navrhli výměnu displeje a jednotky za 24 tis. Kč, alespoň až sem to tak chápu, tak kde je problém? Co měli vymyslet jinak?
  7. @informator dekuji za vycerpavajici komentar. Vse co pises vidim kolem sebe, nejsem schovan v lese v chýši , ale 80-100Kc brat jako hranici mi prijde trochu moc. Asi mas dost prostredku a netrapi te to, nebo si vlastenec a rad plnis statni kasu. 🙂 Jsou taci, kteri maji vozidlo jako nutny dopravni prostredek ke kazdodenimu pouzivani, tem rekni, ze je vse vlastne ok a jak ma byt. 🙈 Myslim, ze 40+ je pro cast naroda uz proste moc. Asi ukonceme tuto debatu, vsak kazdy na to nejaky nazor mame a kazdy ma svoji pravdu.🌞
  8. Asi je pro Vas 40+ ok, ja si to nemyslim, byt nemam stejne na vyber. Plizive vzhuru …..
  9. Tak nam to pred letem zase leti vzhuru. Dnes u nas ve meste N95 za 39.70 Kc a na D10 jsem koukal N95 i D za 42.90 Kc! 🙈
  10. Jini pres 200 prodavaji, ja na 221 koupil. 🙂
  11. @Jan D Jsem byl porovnat ve voze a mam vlastne stejny jen HW 40, tim se to vysvetluje a sypu si popel na hlavu. Porovnaval jsem jeste s @vormen a tam to mame vsechno stejny, jen nesouhlasi cislo zarizeni, a mam pocit, ze nekde psal, ze taky nejde vice aktualizovat. Jinak bezdratove funguji dobre, ted od posledni altualizace na 0469 se jednou na 10s seklo, ale hned pote bezelo bezproblemu dal, tak snad to bude ok. Jeste poznatek, manzelka v Kamiqu 06/20 ma od nova myslim 0464?, taky bezdrstove a nikdy zadny problem, coz je dobre, ale nechapu to proc v nekterych vozech to funguje a nekde ne.
  12. @Jan D Mam r.v. 3/20, treba mam starou jednotku a vice aktualizovat sw nejde, jedine po vymene za novejsi, jinak si nedovedu vysvetlit. Ono o nic nejde, jen bych to rad pochopil 🙂
  13. Dodi 15

    Výfuk

    Na to jak vypadal muj vyfuk po trech mesicich od noveho vozu, bud rad, ze ti to vubec vydrzelo 10 let. 🙂
  14. @Jan D dotaz, mozna uz spolu reseno, ale jsi po vymene jednotky, ze mas SW 0742? Me bylo receno SW 0469 strop.
  15. Reklamoval v zaruce? Pokud zaruka trva, tak bych trochu pritlacil, at se staraji. Pokud neni a mas spravne orazenou “servisni knizku”, urcite by byla moznost domluvy treba uhrady 50/50. Ale je to jak se servisu chce a nechce.
  16. Nesviti kdyz se zapnou mlhovky? Nebo za jizdy pri odbocovani doleva?
  17. Pase ovčák ovce na zelené louce. Najednou, co to? U pastviny zastaví bavorák. Za volantem sedí skvěle oháknutý mladý muž a zavolá: "Hej, ovčáku, když ti řeknu, kolik máš ve svém stádě ovcí, dáš mi jednu?" Ovčák se podívá na úspěšného mladého muže a řekne klidně: "Proč ne?" Mladý muž zadá vyfocení stáda přes satelit a po chvíli řekne ovčákovi: "Máš přesně 1586 ovcí!" "To je pravda, ovce je vaše" Ovčák pozoruje hejska, jak se snaží napasovat chudáka zvíře do kufru auta, a pak povídá: "Když Vám řeknu, jaké je Vaše povolání, vrátíte mi, co jste si vzal?" Mladý muž se na vteřinu zamyslí a odpoví: "Jistě." "Jste komisař Evropské unie", řekne ovčák. Mladému muži spadne čelist: "To je pravda. Jak jste to poznal?" "Nic složitého", povídá ovčák. "Přijel jste a nikdo Vás nezval. Řekl jste mi to, co dávno vím a přitom o mé práci víte úplný hovno. A TEĎ MI VRAŤTE MÉHO PSA !!!
  18. Koupil jsem si ve specializované prodejně nový automobil - Ford F250 Tri-Flex Fuel. Úžasný... Ovšem ještě ten den jsem se vrátil i s vozem do prodejny, kde jsem ho koupil, s tím, že neumím uvést do provozu rádio. Což mě dost silně hnětlo, neřkuli s*alo... u tak drahého auta by to mělo jít skoro samo... Technik mi s úsměvem ve tváři vysvětlil, že rádio je ovládáno hlasově. “Nelson”, řekl technik směrem k rádiu a z rádia se ozvalo: “Willie, nebo Mandela?” “Willie”, řekl technik a rádio začalo hrát “On the road again”.´ Potom technik řekl: “Ray Charles” - a z rádia zaznělo “Georgia on my mind”. Spokojeně jsem odjel a během příštích dní si užíval poslechu mé nejoblíbenější hudby, od Beatles až po Beethovena. Včera odpoledne nějaká pitomá nána projela křižovatku na červenou a málem mě sejmula. Ulevil jsem si slovy: “Píča jedna blbá!” A z rádia se ozvalo: “Vyslechněte si včerejší projev předsedkyně poslanecké sněmovny Pekarové Adamové.” Skvělý automobil! Nejlepší, co jsem kdy měl...
  19. Dodi 15

    Autobaterie

    @vormen ja kupoval Scalu jako rocni vuz a jak jim tam nejakou dobu stala, tak jim origo baterie umrela a tak ji tam dal servis SA, je to i v servisnich zaznamech. Myslim, ze byla menena v 06/21. Je pravda, ze na garancce se sam servisak co to tam mam za baterii, te neni original, kdyz jsem vysvetlil situaci, tak uznal, ze to mozne je, ze to jde na triko prodejce a doda si i neoriginalni.
  20. Dodi 15

    Autobaterie

    Je to tedy nafta. Varta 570 500 076 D84 2.
  21. Nemotám, psalo se zde i o světlech, která nabyla a virtuálu jako nedodělek, který kdo má tak do servisu zakázat, poté do servisu aktivovat, nehledě, že auto někde měsíc stojí. Asi ti to vše nevadí, ale já bych toto nechtěl. Vše nová auta jsem měl do týdne od výroby v garáži a to beru za velké plus. Asi se o tématu neshodneme, tak nechme být. 🙂
  22. Nesouhlasim, prave to cekani na nedodelek je jeden priklad toho proc si vyckat. Priklad virtualniho pedaku je druhy, ano da se bez toho zit, urcite, ale proc to pousti do sveta nedodelane?! A ty budes opet ztracet cas navstevou servisu na dodelani a opravu. Myslim, za rok uz jsou tyto veci lepe vychytane.
  23. Je hezký si koupit nové popř. FL, ale z těchto důvodů je vhodné určitě rok a déle vyčkat, než se vše vychytá a usadí, tak to je snad s každým modelem pořád dokola.
×
×
  • Vytvořit nový...