Přejít na obsah

Honzapeklo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Honzapeklo

  1. Čaute pánové, mám dotaz: mám superba combi II a "blbne" mi zavírání pátých dveří. Otevřít kufr klíčem/tlačítkem vedle řadící páky/tlačítkem na kufru vše ok. Když chci zavřít tak na klíči a u řadící páky a zvenku kufru vše ok, ale tlačítkem vevnitř to nejde (pokud teda není nastartováno to to funguje vždy, nebo se neotevřou/nezavřou nějaké dveře to to chvíli funguje), už jsem zkusil vyměnit tlačítko, ale nepomohlo. Tlačítko v kufru svítí a přijde mi divné, že by to tam bylo zaoxidované a při nastartovaném motoru by to fungovalo a při vyplém ne, ale to je jen má doměnka a ještě jsem v tom vlezený nebyl. Nevíte čím by to mohlo být? Díky za radu.
  2. Zdravím mám ŠII combi 2012, při otevření pátých dveří mi vzadu v něčem nepatrně lupne a tím se "vyřadí" tlačítko na zavírání dveří když natáhnu ruku na tlačítko u SPZ tak dveře normálně zavřu nebo když na klíči odemknu/zamknu tak to tlačítko vnitřní zase začne fungovat na chvilku nebo ještě stačí otevřít dveře ale musí se něco udělat. Při nastartovaném autě si můžu s kufrem jezdit nahoru a dolu a tlačítka fungujou furt... Nevíte někdo jestli je tam nějaké časové relé nebo někde ve VAGu nastavený čas fungování toho tlačítka? Už se mi na to dívali v servisu tam to nějak fungovalo a po odjetí a dojetí domů to zase přestalo fungovat pak se mi na to díval ještě jeden a ten říkal že by snad přehrání software to mohlo opravit (to jsem zatím nezkoušel)? Dveře jezdí nahoru a dolů normálně i v zimě jen to tlačítko je nějaké jeblé... Nemáte nějaké zkušenosti s tím? Díky za radu.
  3. Zdravim vsechny mam dotaz zda muzu narvat mapy v13. 8348 do columbuse viz fotky. A zda bych mel aktualizovat na jiny fw? Diky za odpoved
×
×
  • Vytvořit nový...