Přejít na obsah

OIILG

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem OIILG

  1. Úplně stejný problém se mi objevil u O2. Stalo se mi to jen jednou a pak už nikdy za 9 let. Auto bylo naštěstí v garáži. V servisu nic nezjistili a moc mi nevěřili.
  2. Stal se mi včera přesně stejný problém s levými zadními dveřmi (OIII 2014). Po přepnutí a vrácení té "dětské pojistky" to zase začalo fungovat.
  3. Mám pocit, že pokud jste někdy projeli ve vyšší rychlosti louží, wapka je jen slabý odvar. Proto si myslím, že se s tím počítá, jinak bychom se na jaře sešli všichni v servisu.
  4. S novou verzí iOS 11.0.3 a iPhonem 7 se mi v kontaktech Columbusu objevili fotky sami od sebe. Ani jsem je nesynchronizoval.
  5. S paketem jezdím už tři roky a jediný "problém", kterého jsem si všimnul, je větší náchylnost na boční vítr při vyšších rychlostech (na dálnici). Jinak žádný rozdíl při jízdě nepozoruji, ale jezdím normálně.
  6. Ty fotky tvého volantu jsou úplně jako kdybych vyfotil svůj. Vyleštění i to shrnutí. Tři roky staré auto, a když jsem to chtěl reklamovat, tak si mysleli, že si dělám legraci.
  7. Špatné poutání je fraška. To na mě zkoušeli také. Sdělil jsem jim, ať mi v příručce k autu ukáží, kde je napsáno, jak se správně poutat a budu to akceptovat. Problém je, že to v příručce nikde není, takže to vyměnili v rámci záruky.
  8. Asi máš pravdu, ale jednou byla navigace po aktualizaci nějaká pomalá a pomohla přeinstalace. Od té doby to tam nechávám, i když je to asi jen pro lepší pocit.
  9. Ne, píšu správně. Já aktualizuju mapy na Columbusu z SD karty. A také jsem napsal, že právě na kartě může být i něco jiného...
  10. Konečně hezká odpověď, za což Ti moc děkuji a přeji opravdu krásný víkend. Pro ty, kterým se nechtějí mapy mazat: Stačí je přesunout do nějaké složky, třeba "mapy".
  11. Nejen četl, ale dokonce jsem to tak dělal. Jenže když se objeví obrazovka odkud logo načíst, tak jsou všechny možnosti šedé, i když je tam SD karta vložená. Nefunguje ani v jedné čtečce, vypalovat CD se mi nechce. Ještě zbývá USB, takže zkusit flashku.
  12. Ručně načítat? Loga jsem stáhnul, rozbalil na SD kartu, kterou používám pro aktualizaci map (v domnění, že bude mít správný souborový systém) a při načítání loga mohu ťukat na kartu jak chci a přesto se to tváří, jako když tam žádná není. Zase jednou Simply...
  13. Určitě mi to ukazuje poslední naměřenou teplotu, ale po zapnutí zapalování se to začne hned měnit. Než to ale ukazuje správnou teplotu, tak to chvíli trvá.
  14. Sice to byla OII 1,6 MPI benzín, ale dělalo to přesně to, co popisujete. Cuklo při plynulé jízdě, někdy na volnoběh a pak třeba týden nic. Důvodem byla vadná lambda sonda. Do ujetí 3000 km ji měnili dvakrát, ale pak už byl klid.
  15. Obávám se, že je to standartní stav. Mám 16" zimní Michelin A5 a na dálnici je značně citelný i boční vítr. Na letních gumách ten pocit nemám. Před týdnem jsem jel s Tiguanem na 16" zimních a také to bylo to samé. Foukám místo 2,1 (doporučeno škodovkou) na 2,4 (doporučuje Michelin) a je to lepší.
  16. Mám taky kessy a výměna baterie po 24 měsících. V OII BEZ KESSY 10 let bez výměny.
  17. Je to jednoduché. Řekl jsem, že pás je jasně určený k vytahování a v uživatelské příručce se nikde nepíše, jak ho správně vytahovat. A to je pravda. Proto pás nemohu vytahovat "špatně". Z toho je jasné, že se jedná o konstrukční chybu a že trvám na reklamaci. Nelíbilo se jim to, ale souhlasili s nafocením a posláním dotazu do škodovky. Myslím ale, že je ve škodovce přesvědčilo hlavně najetých 11000 km. Nejsem si jistý, že by to šlo tak hladce, kdybych měl najeto 5x tolik.
  18. Dnes povolena výměna v rámci záruky...
  19. Tak mám vybroušeno taky, ale jen u spolujezdce. Reklamoval jsem to, ale řekli, že to nejde. Trval jsem na tom, tak to nafotili a poslali do MB. Po dvou týdnech se stále neozvali. Je mi úplně jedno, jak má kdo nastavenou výšku. Jasně to vzniklo vytahováním pásu a ten je k tomu určený. Nikde se v uživatelské příručce nepíše nic o tom, jak správně vytahovat pás. Z toho jasně vyplývá, že je to konstrukční chyba. Předtím jsem měl O II a za deset let se nic takového nestalo. Nechápu proč bych se v autě za 700k měl po 11000 km dívat na prodřený plast.
  20. S kamerou zkušenosti nemám, ale senzory jsou i na stranách. Senzory se hodí hlavně, když parkuji kolmo k obrubníku. Nechci stát daleko, ale ani odrbat přední spojler.
  21. Firmware Smartgate se mi aktualizoval na verzi 1023. Nevíte někdo, jaké jsou tam změny?
  22. Musím s Petrikem jenom souhlasit. Mám to stejně. Jenom není nikde vidět zámek zpátečky, protože je na chip. Doufám, že by to byl pro zloděje další problém něco hledat a raději zkusí nějakou Octavii vedle (omlouvám se případné oběti). Bez Kessy už bych to nechtěl. Je to prostě pohodlné.
  23. Mám sice columbus, ale s kontakty jsem měl taky problém. Zkopírovalo se jich jenom šest a víc nic. Nakonec jsem zjistil, že byl problém v nastavení telefonu (Android). Už nevím přesně kde to bylo, ale zkuste projít nastavení telefonu.
×
×
  • Vytvořit nový...