Přejít na obsah

nonaim

Uživatel
  • Počet příspěvků

    189
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem nonaim

  1. Super, díky za zpětnou vazbu. O tomhle přemýšlím už dlouho a teď jsi mě asi definitivně přesvědčil, že to význam pro mě mít bude. Skla teda byla jednoduchá výměna kus za kus? Našel jsem cenu na internetu cca 220eur/ks, tebe vyšla podobně? Díky ještě jednou.
  2. Jak jsi postoupil ve výměně skel? Taky o tom přemýšlím, na můj vkus je ve vyšších rychlostech v kabině hluku moc, a vzhledem k tomu, že 90% času v autě trávím na dálnici, myslím, že bych rozdíl ocenil. Mám FL bez akustických skel a přemýšlím o vytlumení kabiny + výměně předních skel. Předpokládám, že ta jsou pro předFL a poFL verze stejné, tedy jako čísla dílů uvedené výše, že?
  3. To byl můj první tip - ale dělalo to i po vyndání. Dneska jsem ale absolvoval delší cestu a před tou jsem zkusil pojezdit s výškovým nastavením pásu u spolujezdce a zvuk se po cestě neozval ani jednou, a to jsem jel 5 hodin. Tak doufám, že se to tím vyřešilo, každopádně uvidíme. Na nějaké to vrzání (z přístrojové desky, z loketní opěrky) jsem si už u Superba zvykl a moc mi to nevadí, ale tohle bylo nepříjemné. Snad je to teda pryč.
  4. Zdravím, mám Superb III FL, najeto cca 11 tisíc a v poslední době mi začalo něco klepat/vrzat/vibrovat v B-sloupku spolujezdce, vždycky při cca 2300 otáčkách a až při delší jízdě. Nesetkal se s tím někdo? Ten zvuk je poměrně hlasitý, nejdřív jsem si myslel, že to jde ze dveří, ale manželka vyposlouchala, že asi z B-sloupku. Zřejmě mě teda reklamace nemine, i když představa, že to někdo rozebírá, se mi moc nelíbí.
  5. Zdravím! Jakým klíčem prosím vás povolím vypouštěcí šroub olej. vany na jedničkové Fabii 1.4 MPI (viď foto)? Na fotce to vypadá jako imbus, ale není to imbus, není to ani torx. Zkoušel jsem to sikovkama, ale nešlo to. Díky za radu.
  6. nonaim

    Matrix LED

    Mně osobně to třeba až tak nevadí, ty pruhy. Zdá se mi taky, že na straně řidiče je ten pruh užší / prakticky žádný, zatímco na pravé straně je výraznější. Má to tak taky někdo? Ale rozhodně bych neřekl, že je to metr - těžko v zorném poli odhadnout, jak je vysoký ten pruh, ale já to mám spíš tak, že na pravé straně vidím přechod potkávacích a Matrix a na svojí straně ho nevidím.
  7. Myslím, že vizuální a funkční rozdíly mezi výše zmíněnými motorizacemi jsou tady většině uživatelům jasné. Co se týče vlastních zkušeností, tak mám nějaké s motorem 2.0 TSI 140kW, s výkonnější verzí jsem nejel. A slovo, které pro mě osobně tento motor nejvíc vystihuje, je elegantní. Elegantně zrychluje na téměř jakoukoli požadovanou rychlost (i hrubě nad povolenými limity) a dělá to zdánlivě nenuceně. Ani zdaleka to není sporťák, to ale není ani 200kW verze. Pro mě osobně je tenhle motor ideální spojení slušné spotřeby, zajímavé dynamiky a projevu benzínového motoru. Za mě můžu doporučit ;)
  8. Do Superba asi neexistuje vyhřívaný sportovní volant v alcantaře, že? Mám totiž vyhřívaný volant z výroby (který mi, asi jako jednomu z mála, k srdci nepřirostl), a do budoucna by se mi líbil sportovní volant v alcantaře, ale díval jsem se, že ho na ofic. eshopu nenabízejí ve vyhřívané variantě. Nebo jsem se přehlídl?
  9. Nehledě na to, že i provoz a údržba bude u Volva V60 úplně jinde (finančně).
  10. Zdravím, nedokázal by mi někdo ze zkušenějších říct, co je tohle za barvu? Viděl jsem ji na Kodiaqovi prvně a dost se mi líbila. Není to jedna z dvojice Hotchilli nebo Volcano red? Nevím, jestli to z té fotky jde vidět, ale byla to červená s takovým trochu nádechem do růžové. Díky
  11. ad lepení: Asi máte pravdu, ale ze zkušenosti nerad lepím.. @Peppo viz můj příspěvek výše, to jsou ceny konkrétně z autokelly, ale podle čísla dílu si to můžeš objednat i přímo u VW (cena ale bude podobná).
  12. Ajo, tak do toho asi nepůjdu. Nechápu, proč to nedali na pár šroubů.
  13. Jinak tady by měl být výpis všech dílů potřebných k dodělání ochranných lemů - přední jsou ze dvou částí (díl 1 a 3), zadní ze tří (díl 6, 7 a 8). Je možné, že k tomu budou potřeba ještě nějaké šroubky/sponky, to už budou ale korunové částky a ETKA mi u nich čísla dílů bohužel nezobrazila. Je tam vidět i cca cena na kolik vyjdou díly - z výroby je to teda levnější (3200Kč).
  14. Vzali jsme právě skladovku, která je nemá. Tudíž jediná možnost je dodělat svépomocí - jestli je to otázka nacvakání/přišroubování z podběhu, tak by to bylo v pohodě. Mně osobně se to právě taky designově líbí - hezky to ladí k tomu ostatnímu oplastování.
  15. Zdravím zkušenější kolegy, přemýšlel někdo z vás nad doděláním ochranných lemů kol? Má to praktické využití a lze to jednoduše dodělat? Díky za jakékoli rady!
  16. Ty objednávací lhůty jsou docela síla...nám teď do rodiny taky jeden Karoq přibude, ale je to skladovka, takže za 14 dní by měl být doma.
  17. Jen pro upřesnění - pokud je v autě multif. kamera na rozpoznávání dopravních značek, lze Auto Light Assist dokódovat? Díky!
  18. Osobně se mi přední maska líbí víc před FL (pokud se dá vycházet z těch skic), každopádně LED světlomety by byly velký posun, ale nechme se překvapit. @Lukason Prosím tě, pokud už opakovaně používáš slovo "toť", piš ho aspoň správně, díky.
  19. Totální bullshit, zajímalo by mě, kam na tyhlety báchorky chodíš. Jsi se svým životem spokojený? Nedokážu si představit, že vyrovnaný a nezakomplexovaný člověk by mohl být tak naštvaný na všechny kolem jako ty. Židé nemůžou za to, že se máš špatně.
  20. Co tady prosím tě mektáš s tím Kiskou? Neříkej, že taky věříš těm blábolům, co Kaliňák a spol. vypouštějí do médií proto, že jim šlape na kuří oko? My mít takového prezidenta, tak skáču radostí tři metry do vzduchu. Ten náš kořala se umí akorát vožírat a cpát se do prde*e Rusákům a Číňanům. Ještě že už končí, jinak bych to nerozdýchal.
  21. Díky všem za rady! Dix1 - díky moc, do toho Prostějova to nemám zas tak daleko, takže třeba tam by se šlo domluvit, i když na víc dní pochybuji. Ale i tak - aspoň něco
  22. Zdravím, mám trochu nestandardní dotaz týkající se zapůjčení Supa III. Už nějakou dobu hledám firmu v ČR, která půjčuje auta a která by ve své flotile měla i kousek s nejsilnějším motorem 2.0 TSI 206kW, ale zatím bez úspěchu. Auto bych si chtěl půjčit na několik dní, což tak nějak vylučuje půjčení auta přímo u prodejce. Tak kdybyste někdo o něčem věděli, budu rád za jakékoli rady
  23. Zdravím, mám v pláně pořídit nová 17" kola, konkrétně se mi jedná o model Sparco Assetto Gara. Vyhlídnuté mám 7,5x17 5x112 ET48 s pneumatikami 225/45 R17, mělo by to jít bez problémů na Octu II FL, ne? Jinak dělají se ještě s ET35, ale to už jsem se někde tady dočetl, že by vpředu škrtaly. Díky!
×
×
  • Vytvořit nový...