Přejít na obsah

paepass

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

490 zobrazení profilu

Oznámení paepass

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Ahoj, nevíte kdy skutečně bude Areaview?
  2. Muzu se zeptat na kolik prislo ?
  3. Vse lze opravit, jen je to bude stat penize, klidne at mne vymeni auto. Nikde nepsali, ze to bude fungovst az od 48kt/2020.
  4. Uz jsem to zacal resit. Sanci tomu davam minimalni, ale uvidime.
  5. Ono tak ani nezalezi na tom co stoji, ale pry to nelze jen tak vymenit, jsou na to navazane i dalsi jednotky atd. Jinak samotna vymena jednotky plus Columbusu cca 50 tis., ale oficialne to nikdo neudela a samozrejme je to bez zaruky ze to bude fungovat
  6. Ano je to presne tak, moje RS byla vyrobena 13.11.2020 a jiz od 23.11.2020 se montuje nova ridici jednotka s novy infotainment s revizi D.. popr s moznosti updatu na E. Proto bych ji jim nejrafeji vratil. Je to neskutecne.
  7. Bohužel bude to tak, s revizí A až C je konec, Až od revize D, která se dá i updatovat na E to funguje a Škoda je bude dále podporovat a poskytovat další updaty.
  8. VW již svolává 56 tis. Golfů VIII kvůli chybám v infotainmentu, tak snad má O4 stejnou řídící jednotku kterou budou vyměňovat a i u nás to začnou řešit. https://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/auto-verkehr/vw-ruft-56-000-golf-viii-in-die-werkstatt-17141438.html
  9. Bohužel to zřejmě opravdu vyměnit nepůjde, protože je tam i jiná gateway jednotka, prostě kompletně předělaný hardware. Na výměnu celého auta to prý podle právníků také není.
  10. Přesně tak, také jsem se dozvěděl, že pro auta vyrobené před 48KT/2020 to již nepůjde opravit, podle mě bude nutná výměna hardwarové jednotky na jednotku s revizí E. Také se chystám reklamovat.
  11. Dle infolinky Škody se takové změny dělají 2x do roka, prý březen-duben.
  12. Časem by se měla nabídka rozšířit např. o funkce na vyžádání, různé asistenty např. rozpoznání dopravních značek atd.
×
×
  • Vytvořit nový...