Přejít na obsah

kryspin79

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 112 zobrazení profilu

Oznámení kryspin79

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, mám škodu Yeti s rádiem Bolero, které podporuje pouze Mirrorlink. Lze dokoupit, nebo dohrát podporu Android Auto? Jde o to že bych rád rozchodil navigaci na svém Boleru. Chtěl jsem vyzkoušet všechny varianty, jak přes Mirrorlink tak přes Android Auto. Pokud Andriod auto nepůjde "dohrát" pak je jediná varianta Mirrorlink. Tuto funkci jsem testoval na mobilu od kamaráda (koupil si Sony Xperia Z5 Compact). V tomto případě šel zrdcadlit celý mobil, ale pouze certifikované Apky fungují během jízdy, a nachci k tomu kupovat Sygic car navi. Řešením je Mirrorlink s odblokování obrazu za jízdy. 1. Můžu dohrát do svého Bolera Android Auto? 2. Máte někdo zkušenosti s odblokování obrazu za jízdy? 3. Umí to někdo realizovat, Ostrava a okolí, nebo má někdo OBD eleven? 4. používáte v Boleru navigaci? Pokud ano jakým způsobem? odkaz na odblokování : odkaz na OBD eleven: https://obdeleven.com/#section-6 Děkuji, René.
  2. Takže přeloženo do češtiny, v autě je jiny, starší HW, který to prostě neumí?
  3. Jde o to, že u Fabky jsme byli zvyklí, že spolujezdec vidí na displej, ale u Yetiho tomu tak není, protože budíky jsou vystouplé. Proto, když se třeba chce spolujezdec podívat na to, jak rychle třeba jedeme apd., tak to prostě není možné. Nerozumím tomu, proč levnější auto toto zobrazení z MAXIDOOTU má a Yeti ne! Jinak co se týká té okamžité rychlosti, přikládám fotku, tato položka "druhá rychl." musí být odkliknuta, jak je to na fotce, aby se zobrazovala okamžitá rychlost...
  4. Mirrorlink to Bollerro má, ale SG auto nemá, otázka je jestli se dá někde sehnat dodatečná instalace...a pokud ano jestli se to vyplatí...jinak rychlost už jsem nastavil, musel jsem odkliknou ukazatel druhé rychlosti.
  5. Tak to je teda velké zklamání, proč to Fabkka má a dražší Yetík ne??? Šlo by to nějak vyřešit? Například doplnit Yetiho o Smart Gate a přes mirror link zrcadlit na displej? Má s tím někdo nějakou zkušenost? Dá se někde výhodné sehnat dodatečná montáž Smart Gate? Díky za reakce, jinak beru manuál a jdu hledat nastavení okamžité rychlosti. Díky.
  6. Dobrý den, mám cca týden nového Yetiho, nový skladový vůz, vyrobený v 11/2014. K tomu rádio Bollero s displejem. Otázka zní, jestli jde nějakým způsobem do položky "Menu" dohrát položku "Vozidlo" jako je to třeba ve Fabii. viz přiložená fotka nebo odkaz. Také by mě zajímalo proč na MAXIDOOTU nejde nastavit okamžitá rychlost, jsou tam všechny různé položka, ale tato ne. Byl jsem z Fabky zvyklý na dig. tachometr. Děkuji za jakoukoliv radu. http://mobilenet.cz/clanky/auta-a-mobily-skoda-fabia-s-mirrorlink-a-smartgate-18361
×
×
  • Vytvořit nový...