Přejít na obsah

nana

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

744 zobrazení profilu

Oznámení nana

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Dobrý den, mám OIII, 1.4 TSI, , koupeno nová říjen 2015. Dnes jsem byl v servisu si nechat vyměnit kabinový filtr. Při té příležitosti mi napsali tento text: " Na vozidle je nutno v budoucnu provést úkon - Servisní Ak, 90K1099001 Přeprogramování řídících jednotek." No to mi vůbe c nic neříká. Ani paní v příjmu servisu toho moc nevěděla, jen že ji to ukazuje počítač a že je to zdarma a trvá to prý několik hodin práce v servisu. Prosím, zda někdo mi může věc objasnit. Díky.
  2. Filtry tam mám od novoti, t.j 21 měsíců. V říjnu půjdu na první prohlídku vč. výměny oleje. Okna neotevírám, po prašných komunikacích nejezdím.
  3. Mám OIII, TSI 1,4. V poslední době jsem si všimnul zvýšené prašnosti v interiéru. Zejména na palubní desce a vůbec na černém podkladu je to perfektně vidět. Má někdo podobné poznatky? Napište. Díky.
  4. nemá někdo spočítan rozdíl v ceně OCIII u nás a na slovensku? Vyplatí se koupit OCIII na slovensku za euro?
  5. Tak si ho kup. Určitě budeš spokojený.
  6. Ještě k těm ceníkům. Zajímalo by mě, proč v českém ceníku u motorizace 1,4TSI,110kw,AP je pouze varianta Fresh, kdežto ve slovenském a německém ceníku u této motorizaci jsou varianty Ambition a Style. Co se tím sleduje?
  7. Samozřejmě, že to je na reklamaci. Nicméně by mě zajímalo, zda po sundání podběhu levého předního blatníku se dostanu k nádržce vč. motorku ostřikovače. Chci se podívat. Díky.
  8. OCIII, 1,4TSI r.v.2015, když naleju kapalinu do nádržky, tak pod autem v místě pod tou nádržkou se mi objevuje vytečená kapalina. Nemá někdo obdobný poznatek? Díky.
  9. Děkuji, opravdu je to tak. Nicméně je to nedomyšlené. Zbytečně vybíjím aku. Ty žárovky mají dohromady 20W a to je dost.
  10. Děkuji. Proti gustu žádný dišputát. Je zajímavé, že já jsem měl před octavkou mercedes E, mercedes c, mazdu 6, mazdu 3 a ještě další a u žádného jsem to neměl, nebo jsem to neuměl zapnout. Vůbe mi o nechybělo. Nyní mi vadí, že jedno světlo zlobí a ve dne při otevření dveří to zbytečně žere proud z akumulátoru.
  11. Děkuji za opdpověď, nicméně poprosil bych zda můžeš mi vysvětlit výhody, které tě vedly k dodatečné montáži tohoto osvětlení? Já je bohužel nevidím, ale můžu se mýlit.
  12. Mám OIII, 1,4TSI r.v.2015. Poněvadž mne zlobí jedno světlo pod nohama, tak bych chtěl to osvětlení úplně vypnout, protože nevidím k čemu je to dobré. Alespoň pro mne. To znamená vypnout obě přední i obě zadní. Pokud to nejde vypnout, pak jako řešení vidím vyjmutí žárovek. Nicméně nevím, zda tato operace nemá na něco vliv. Auto mám v garáži, světla habaděj a při každém otevření dveří se rozsvítí čtyři světla pod nohama úplně pro mne zbytečně a zbytečně vybíjím akumulátor. Spotřeba je 20W.
  13. Tak už mi to je všechno jasné a děkuju. Jsem už starší člověk /72/, takže mi to trochu trvá, než to pochopím. Přeju všechno dobré k nastavajícím svátkům.
×
×
  • Vytvořit nový...