Přejít na obsah

Mitry

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Mitry

  1. Ahoj lidi, mám poslední dobou problém s Cantonem. Jedná se o Octavii 3 2013 s navigací Columbus. Hudbu přehrávám přes bluetooth a u některých písniček mi chrčí snad všechny reproduktory nezávisle na hlasitosti. Zkoušel jsem balance a fader, ale ať dám bod kamkoliv, tak tam chrčí. Zkoušel jsem nastavovat různě basy, středy i výšky, restartovat Columbus, ale bez výsledku. Kde hledat problém? Může mi mobil nebo chytré hodinky rušit signál k reproduktorům? Někde chyba v kabeláži? Výměnou reproduktorů si nepomůžu, protože mi přijde divné že problém se jeví všude. Děkuji za případné odpovědi.
  2. LucasCZE - díky.. Toho jsem se bál, ale zároveň utěsoval tím, že to jsou LEDky a svojí svítivostí zatmavením projdou. Ale určitě to ještě promyslím, díky Pawouk - V pohodě, díky.
  3. Čau kluci, budu vyměňovat žluté osvětlení interiéru na stropnici za LEDky a napadlo mě, že bych ty plastové kryty žárovek zatmavil.. Nejprve by mě zajímal Váš názor na tenhle čin a poté čím to zatmavit.. Slyšel jsem že lihovkou, ale to bych Carcoolce nikdy neudělal.. Mám to spíše zatmavit nějakou fólií či sprejem..?? Díky chlapi. Mějte se
×
×
  • Vytvořit nový...