Přejít na obsah

Flay48

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Flay48

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. ovládá tahle jednotka ještě nějaké relé? Nebo už to pouští rovnou do sedaček ?
  2. ano ..to já všechno vím, dečky jsou funkční, ty jsem vyzkoušel - viz. předchozí příspěvek. To co potřebuji vědět je to, jestli řídící jednotka, která je pod sedadlem ovládá ještě nějaké relé, jestli ano, tak které - jediné co jsem našel je pod volantem - viz. předchozí příspěvek.
  3. Ahoj ..hodnoty neznám, protože nemám ohmmetr. Propískl jsem to pouze obvodovkou. Na diagnostice jsem to neměl, borci tady píšou, že diagnostika to odhalit neumí. Hlavně, když jsem měl sedadlo venku, tak jsem dečku napojil na tvrdo na zdroj a hřeje. takhle to vypadá pod volantem. Víme, které relé jsou na výhřev?
  4. Nazdárek přečetl jsem snad všechny témata, ale nikde jsem se nedočetl, co jsem potřeboval. Nefunguje mi vyhřívání sedaček (řidič, ani spolujezdec). Když zapnu vyhřívání, nikde nic necvakne, jak píšou ostatní. podle měření jsou dečky v pořádku a napětí na konektoru po zapnutí taky je. Pod sedačkou spolujezdce je řídící jednotka 1Z0 959 772. Otázka zní - ovládá tahle jednotka ještě nějaké spínací relé, nebo ovládá už přímo výhřev. Žádné další relé jsem totiž nenašel a ani informaci, kde by mohlo být. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...