Přejít na obsah

Indul

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 007 zobrazení profilu

Oznámení Indul

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

7

Popularita

  1. tak pre záznam - zistil som, že GPF filter sa aktívne čistí najmä pri brzdení motorom. Keďže mám za sebou nejaký čas jazdenia hlavne krátkych trás, vyskúšal som pri víkendovej dlhšej jazde dole kopcom aktívne podraďovať aby brzdilo vyšších otáčkach (+-3000) a už cez víkend začalo auto opäť plachtiť. takže myslím, že to má súvis so zaplňujúcim GPF.
  2. ahojte, mám alhambru 1.4tsi s DSG 6kvalt (DQ 250) a zrazu prestal ísť režim plachtenia. Zaujímavé je aj to, že v manuáli k auta sa o plachtení nič nepíše. U Superbu som našiel, že podmienkou na plachtenie je nemať pripnuté zariadenie na guli, ísť nad 30 a nebrzdiť. Toto auto nemá žiaden režim jazdy, len v menu sa to dá zapnúť a vypnúť. Vypnúť a zapnúť som skúšal, ale to nepomohlo. Auto je úplne nové - do servisu ale mám ísť až za 3 mesiace a skôr sa mi tam nechce strácať čas (a žiadna chybová kontrolka nesvieti), aj tak zväčša vedia menej ako ľudia na fore, tak skúšam. Napadá vás niečo? vďaka
  3. akym sposobom je svetelny luc nasmerovany do sosovky?
  4. da sa u superba otvorit kufor bez toho aby sa odomklo auto? Ak nie, da sa to nakodovat? dakujem
  5. tak musí zmizet při jízdě mimo město nebo po dálnici do 10 minut s dostatečným provzdušněním a s aktivními tlumenými světly ako sa pristupuje k vozidlam, ktore idu von z mesta napr raz za 2 tyzdne?
  6. sadam do auta cisto obleceny a farba je svetlo siva, t.j. je tolerantnejsia k vizualnemu znecisteniu. Ved ale okrem dizajnu je hlavna vyhoda koze prave omnoho lahsia starostlivost, v porovnani s textilnymi potahmi.
  7. 9 rokov denne sadam na perforovane sedadlo. Nic nie je upchate. Za ten cas som svoje sedadlo cistil raz. Nikdy som sa o nic nezahakol.
  8. tak to som teda zaskoceny, ze ACT ma dvojhmotu.
  9. Indul

    Sedadla

    sedadlo je ako topanka. Jeden moze sediet cely den a druhy je po 2 hodinach polamany. Kazdy sme inak krivy...
  10. pawouk> po zadani hesla "zarosene predne svetla" sa vo vysledkoch objavia fora niektorych znaciek, ale vsetky vysledky su z rokov 2007 az 2010. Heslo "moisture in headlights" dava iba vseobecne vysledky o pricinach, taktiez najmenej 2 roky stare, ale neobjavuje sa ziadne forum konkretnej znacky. Nemyslim, ze je to bezny problem. stastikp> osobne by som sa najviac obaval toho, ze na vlhky svetlomet sa zvnutra bude lepit prach, co velmi rychlo zacne blokovat svetelny tok.
  11. som pomerne rozhladeny v oblasti automobilizmu, ale nemam vedomost o tom, ze by to v dnesnej dobe mimo VAG bolo rozsirene. Skus prosim svoje tvrdenie nejako podlozit.
  12. Indul

    Superb III

    mala uvaha: tak ako to citite, to je typicky prejav velmi vykonneho jednoturboveho naftaku. Rozdiel vo vykone, ked turbo este nezabera, a potom ked zabera, je velmi velky. Preto pocitovo vznika pocit, ze ked turbo este nezabera, ze motor vobec nejde. Bolo by treba zobrat do ruk stopky, alebo zmerat motory na brzde. Pravdepodobne totiz aj v rezime mimo zaberu turba bude mat 140kw motor vyssi vykon ako ten 110. Prinajhorsom budu tie vykony rovnake.
  13. Vereran> mam bixenony Suhlasim, ze sa treba nevzdat a reklamovat. Nerobi to vsetkym, je to pravdepodobne nejaka vadna seria svetiel.
  14. ja nad S3 vazne rozmyslam, ale toto su veci, ktore ma od kupy uplne odradzaju. Mam 9 rokov lexus a svetla neboli nikdy zarosene, takze reci o tom, ze je to prirodzene su ciste klamstva na oblbnutie zakaznikov. Smutne.
×
×
  • Vytvořit nový...