Přejít na obsah

k0j0t

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    244
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem k0j0t

  1. Stav zadního pásu, při použité dětské sedačce mne zcela zarazil. Ve voze jsou dvě sedačky, na jedné straně zcela v pořádku, na druhé straně část procházející průchodem mezi plasty zcela po 3 letech zničená. Část, která prochází dětskou sedačkou je v pořádku. Dle mého názoru je důvodem neopracovaný plastový průchod - zkoušel jsem prstem a je tam opravdu hranka. Běžně to vidět nebylo, vychází to přesně dovnitř a na kraj toho průchodu. Na fotce je to vidět jen proto, že jsou vylezlé ty "nitě" přes okraj díky tomu, že jsem pás kvůli focení komplet vymotal. Takto je pás, když je dítě v sedačce připoutané. Zjistili jsme to jen díky tomu, že se pás zasekl, a nebyli jsme schopni se připoutat. Velké zklamání nad kvalitou provedení jak u pásu, tak i u toho plastu, zejména s ohledem k čemu jsou pásy určeny. Pásy v minulém autě, 20 let starém Escortu (podotýkám, že původní) vypadaly tak jak měly. Bez jakýchkoliv známek opotřebení. Setkal se někdo? Závadu budu reklamovat.
  2. k0j0t

    Bouračky

    Kdoví, kde jsou sensory na airbag. Tady ten nárazník "pouze projel oknem" a kapotu a pod asi očesal o to zábradlí. Každopádně pan řidič měl kliku.
  3. k0j0t

    Bouračky

    V Nové Peci se srazil vlak s fabií V Nové Peci se srazil vlak s fabií Pod vlakem skončila ve čtvrtek fabie, která vjela na přejezd v Nové Peci na Prachaticku. Řidiče auta záchranáři po střetu převezli do nemocnice, nikdo další se nezranil. V pátek o tom informovala policejní mluvčí Martina Joklová s tím, že chyboval zřejmě právě šofér auta.
  4. k0j0t

    Bouračky

    http://tn.nova.cz/clanek/opily-mladik-slapl-na-plyn-fabia-sla-na-strechu-a-prerazila-sloup.html
  5. Oukejjjjjj..... Odpovim sam. Takze zjisteni-ramecek nesedi kvuli Constructu. Aby sednul,musi se "odcvakat" kousek toho zobacku - odhadem 3 mm. Pak to tam sedne hezky. Bohuzel nerozumim tomu,proc to neudelaji v servisu jiz pri montazi Construct.
  6. Ahoj, u dvou Fábií jsem se setkal s tím, že rámeček manžety řadící páky (ne ten pochromovaný, ale ten pod koženkou) je povyskočený v pravém předním rohu (u schránky spolujezdce) a nejde zpět docvaknout. V jednom z aut je celý tento systém kompletně rozpadlý. Bohužel jsem nepřišel na to, jak ten roh "zacvaknout" zpět. Máte někdo tip, setkali jste se s tím? Vím, že servis je řešení, ale jedním z problémů je také čas. Třeba to lze nějakým trikem snadno zacvaknout, jen já jsem na něj nepřišel. Mockrát díky za případné tipy.
  7. k0j0t

    Střešní box

    Doporučuji originál Škoda. Nebudeš ani ohýbat nebo demontovat antenu. Navíc std. je do T drazek
  8. Podle mych informaci jiz TPI na "vysokofrekvencni piskani" existuje a meni prave tu hadici. Mam jiz opraveno vymenou hadice... Zavada byla prerusovane piskani pri ustalene rychlosti, slysitelne zejmena pri cca 50-60 kmh.
  9. Auto nalozene po strechu, 2 dospeli, 2 deti, v Nemecku kde to slo 160, v CR 140, cca 50 km okresky, pri omezenich dodrzovani rychlosti. Spotreba o 0,2 l vyssi nez OI, 1,9 TDi take s 81 kW, ktera jela s nami. Necekal jsem tak malo.
  10. Pánové, já bych tak kritický nebyl. Ano, má to svá pozitiva i negativa, ale: - EA211 je v koncernu provereny motor, to ze ho davaji nove do skodovek jeste neznamena ze to je prototyp - az bude na Fabii facelift, tak je jiste ze 1,2 TSI končí a bude 1,0 Z vlastní zkušenosti s FIII 1,4 TDI i 1,2 TSI 81 kW tříválec vím, že to že občas při necitlivém plynu 1,2 poskočí je nic proti tomu, co dělá naftový tříválec...
  11. Takže důležitá informace sleva se řeší v jiném tématu, přesuň se tam a prostuduj... Abys ale nezůstal bez odpovědi, tak samozřejmě konkurenční nabídkou můžeš tlačit dolů a v mém případě jedni i dorovnali, ale většinou "brečeli do telefonu". Jak ale píšu v tématu o slevách, je nutné nabídku posuzovat komplexně...
  12. Zajímavé, co s sebou taháš a máš po ruce... Připomíná mi to, když jsme s kamarádem u piva v hospodě luštili křížovku a otázka byla: chirurgický nástroj na 4... Napsal tam pean a já se ho ptal co to je. On sáhl do kapsy a vytáhl pean... )))) Mě FA zatím do brzd nezasáhl, při předjíždění mám "autíčka s vykřičníkem" každou chvíli a už asi 3* mi pískal. Dvakrát mě to "zachránilo" a dupnul jsem na brzdu. Cestu jsem sledoval, i auta přede mnou, ale najednou začali brzdit a já to zaregistroval až společně s alarmem...
  13. Jak se vam to podarilo? Otirali jste prach, nebo jinak?
  14. k0j0t

    Kessy

    Napadla me takova vec. Jde docasne deaktivovat funkci odemykani Kessy? Primarne se zamyslim nad stanovanim a autem vedle stanu. Ano,resenim je zastavit opodal,nicmene ne vzdy je to vhodne.
  15. Nemohl bys dát k dispozici fotku? Tohle si opravdu nedovedu představit. Pro zajímavost, naše Cybex Solution Q2-fix při využití isofixu. Až děti povyrostou a sedačka se bude zvyšovat, bočnice se u této ještě roztahují... Momentálně si mezi nimi ani nedovedu představit přepravku na křečka tak, aby ji někdo při zapínání pásů neshodil.
  16. Shodou okolností jsem byl dnes dopoledne v Lidlu a koukal na ně. Jednoznačně nedoporučuji i přesto že můžou někomu sloužit v pohodě. Ale je to každého věc a nemyslím to vůbec zle. Samozřejmě dobrou alternativou může být Hakr nebo Thule.
  17. Koupil jsem v Lidlu před časem nosič na lyže za "pouhých" 600 Kč. Je pravda, že lyže jsme odvezli. Na druhou stranu se hodí tak akorát na popojíždění tak do 50 km. Gumy v nosiči stojí za starou bačkoru a při delší cestě do Rakouska jsem musel průběžně kontrolovat lyže a pak i nastavit nosiče k sobě tak, aby byly lyže blokované vázáním. Guma zkrátka nepodrží lyže a při intenzivnějším rozjezdu a brždění mají tendenci cestovat. Mám obavu, že příčníky nebudou o moc lepší. Za mě určitě doporučuji zakoupit za 3500 originální příčníky. Jednak se skvěle jednoduše přidělávají a hlavně drží skvěle tam, kam je dáš. Máš-li střechu svého vozu rád, vyhni se podobným věcem obloukem. Mě teď čekají nějaké pořádné nošiče lyží, takže to co mám můžu tak akorát vyhodit a ty pořádné mě vyjdou +600...
  18. k0j0t

    Kessy

    Nemyslím si, že v tomto klíči je vše rozpojené a aktivuje se až tlačítky. Například při usednutí do auta klíček zabliká, auto bylo otevřené přes kessy, tedy nikde se nic nemačkalo... Po delší době (v řádu dní) se přepne do nějakého standby režimu a pak se aktivuje stiskem tlačítka.
  19. k0j0t

    Kessy

    Normálně, zmáčkne tlačítko na přístrojovce a je zamčeno... Pozná, že zmáčkla uvnitř. Zamykání lze nastavit i automaticky při rozjezdu...
  20. k0j0t

    Dodací lhůta

    já dostal na 15" Dunlop SP Sport... Překvapen a zároveň spokojen.
  21. Zjišťoval někdo, kolik vyjdou nové? Není to náhodou podobný materiál jako na FII na A sloupcích?
  22. k0j0t

    Fabia III

    Jsme 4, děti 5 a 8 a místa dost. Odpověděl sis sám, vzadu je kratsi-to je fakt. Stačí být středního vzrůstu, nejezdit se sedačkou v horizontální poloze a děti vzadu v pohodě. Když si za sebe sednu sám, nemám problém s mistem. Za mě ano i na delší dovolenou s rodinou. Jen to chce při balení použít hlavu.
  23. k0j0t

    Dodací lhůta

    Podívej se v první řadě do kupní smlouvy. To ti udá směr a šance... Já tam měl dobu dodání a když jsem pak četl podrobné podmínky,byla tam vsuvka o tom, že dodací lhůta se může protáhnout o xx týdnu oproti dohodnuté a v takovém případě to bylo bez kompenzace. Ve finále tam tak u me mohla být ta lhůta tuším skoro dvojnásobná...
  24. Usb se po vypnuti zapalovani vypne?
  25. k0j0t

    Dažďový senzor

    To jsou lakdaci. No ja to mel hned napoprve a ve skodovce servisu hned rekli vymenit za jiny. Chudak Trautenberk na tom nechal nervy a meli ho za .... A to tam jel s informaci o vymene za jiny typ ode mne.
×
×
  • Vytvořit nový...