Přejít na obsah

novotnj

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli novotnj

  • Narozeniny 16.6.1979

Kontaktní metody

  • ICQ
    148158717
  • Skype
    novotnj

Návštěvy profilu

744 zobrazení profilu

Oznámení novotnj

  1. Už jsem si to taky myslel, zkusím nějak prostříkat kontakty.
  2. Zatím jsem vůbec nic neměnil. Vše je původní i žárovka.
  3. Ahojte, prosím o radu. Začalo se mi objevovat to, že když odemču auto a jdu první do kufru a následně do auta, tak je auto zamčené. Zvuk odemknutí je standartní, mačkám tlačítko celého auta. Myslel jsem, že je to baterií, tak jsem vyměnil, ale nepomohlo to. Někdy se dokonce stane i to, že dojdu k autu a nejí prozměnu zamčeno. Co jsem si i jednou všiml, tak na MAXI DOTU ikona otevřeného kufru problikávala i když byl zavřený. Kde mám hledat chybu ? nějaký senzor nebo klíček ?
  4. ahoj lidi, prosím o nějaké rady na co se podívat, co překontrolovat. V lednu mi končí 5 let záruky a chtěl bych případně co nejvíce nedostatků odstranit v rámci záruky, máte nějaké "špeky", kde se co stalo a dá se v rámci reklamace vyměnit. Já měnil prozatím kryt řadící páky a ruční brzdy. pak spínací skříňku.
  5. řešil tedy někdo i tu ruční brzdu ?
  6. Já to řeším na rapidu, ale to bude asi stejné. Výměna obojího nebo jen řadící páky. Já dostal informaci jen o tom, že vymění řadící, ale ruční ne.
  7. ahoj lidi, byl jsem v servise ohledně oloupané řadící páky a to mi bylo řečeno, že bez problémů v rámci záruky vyřeší. Ale mám i ošoupanou rukojeť ruční brzdy. Nevím jestli je to podobné jak s řadící pákou nebo jsem to zedral já sám. Máte někdo zkušenosti ?
  8. Auto jsem koupil v lednu 2015. Protože jezdím krátké vzdálenosti, tak jsem byl měnit olej už po 1,5 roku, cca 15 tis. km. Tam mi byl předělán proměnlivý interval na pevný a olej budu měnit každý rok. Tím jak jsem tam byl, tak mi i současně přehodili první servisní prohlídku místo po 2 letech na 2,5 a je to děláno vše při jednom. Když jsem to zjistil, tak jsem se taky divil a hned tam volal, ale prej je to v pořádku. Takže proto teď až po 2,5 roku na první servnisní prohlídku. Najeto cca 26 tis.
  9. Ahoj lidi, jdu na první servisní prohlídku po 2,5 roku. Je něco, co bych si měl překontrolovat na autě a pak nechat při servisní prohlídce v rámci raklamace opravit ? Někde jsem četl třeba o ošoupané řadící páce, pak vodě v předních dveřích. Já mám třeba propadlý konektor na jacka AUX. Prosím o jakoukoliv radu nebo upozornění. Díky
  10. Záruku jsem měl v balíku při koupi auta. Dotazem jsem se chtěl ujistit, zda něco nepromeškám a zda tomu dobře rozumím. Jesli to někomu vadí, že jsem se zeptal, tak se omlouvám.
  11. Na výměnu oleje jsem byl cca po 1,5 roku. Jezdím krátké vzdálenosti takže to bylo dřív. Nechal jsem si změnit proměnlivý interval na pevný a bylo mi řečeno, že mám dojít za rok na výměnu oleje a prej u toho bude i první garanční prohlídka. To bude ale už po 2,5 letech. Snad to ničemu nebude vadit.
  12. Ahoj lidičky, potřeboval bych radu nebo info. 20. ledna mi končí 2 roky záruky. Mám i připlacenou prodlouženou záruku na 5 let nebo 100 tis. Je třeba teď si ještě nekde nechat prohlédnout auto a stihnout případně záruku 2 roky nebo je to kompletní záruka na cokoliv po dobu 5 let ? Případně, pokud jsou to jen ty 2 roky na co si dát pozor, co nechat prohlédnout případně opravit. Moc děkuju všem za jakoukoliv radu.
×
×
  • Vytvořit nový...