Přejít na obsah

candy1827

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

802 zobrazení profilu

Oznámení candy1827

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. 2000 bez montáže, montáž nebude nic drastického, kontakt Elit pan Přikryl +420 724 315 008
  2. Chvílema mám přesně takový pocit. No tak holt si ty auťáky doděláme sami.
  3. Zastoupení Bilsteinu má firma Elit.
  4. L&K 2.0TSI 206kw 4x4, full. Dám ho nejvýš, jak to půjde, opravdu mi nejde o sportování, takže 20 mm snížení... Termín dodání 06/2016. Ale já to vydržím. Kdyby někdo měl zájem, předám kontakt.
  5. Ok. Ale je rozdíl podvozek 4x4 a předokolka. Jinak souhlas. Jde o pokus, ale dál po výměně nemá co bouchat. A znova opakuji, že v ostatních aspektech mě Superb opravdu uspokojuje. Já to risknu, v mezním případě auto prodám. A určitě bych uvítal vstřícnější přístup Škodovky. PS: Manželka má Octavii 3 RS a nebudu rozebírat startování RS TDI a péči Škodovky.
  6. Ad záruka. Tento kit je schválený, má TÜV, a akci provede autorizovaný servis Škoda. Záruka vyjma vyměněných komponet bez újmy, vyměněné věci kryje záruka Bilsteinu. Suma sumárum. Superb je dle mého názoru povedené fajn auto, které mě v ostatních směrech uspokojuje. Tak mu dám šanci a ten podvozek zkusím odladit. A pak cinknu do Boleslavi.
  7. Prostě se nahradí původní tlumiče a pružiny. Využije se zapojení do původních konektorů DCC. V ovládání se nic nemění. Podvozek je manuálně na pružinách nastavitelný výškově. Rozklikněte si odkaz na bilstein.com. Sukyn: Na konci roku jsme trošku komunikovali okolo DCC. Mně nejde o sportovnější podvozek, ale při městské jízdě na normal či komfort vydává podvozek nepříjemné zvuky, jako kdyby byl nadměrně "uvolněný". Při jízdě nad cca 60 km/h se vše upraví , auto je velmi komfortní. Ale do 60 je to ukodrcaná herka. To jistě nekoresponduje s ceníkovou cenou 1,35 mil. Servis mi měnil kulové čepy, přetahoval nápravu a uložení motoru.... Vše po konzultaci s Boleslaví, která následně prohlásila, že je to normální projev vozu. Zkoušel jsem jiný vůz na 18 kolech, jinak totožná konfigurace, a opravdu v podstatě stejné zvikové projevy. Takže buď se Superba zbavím, a koupím jiné auto, a nebo jsem se rozhodl dát mu šanci "Bilstein" za cca 2000€. Tak uvidíme, prý to bude super?!
  8. Citace z mého emailu. Jinak zvuky seriového podvozku jsou katastrofální, podle Boleslavi prý to tak je v pořádku. Zkoušel jsem stejné auto funglovku a v podstatě to samé chování. Cena cca 2000€.
  9. Dobrý den, tak tady je ta položka – viz příloha. Obecně o Bilstein B16 DampTronic si můžete přečíst zde: http://www.bilstein.de/en-uk/products/sport-and-threaded-ride-high-adjustable-kits/bilstein-b16-damptronicreg/ Jinak tohle řešení – 1-plášťového tlumiče nemá v prvovýrobě ani zmiňované Porsche. Také má pouze 2-plášť. 1-plášť má teprve až verze GT3!! Tedy auto za 3,8mil Kč. Měl sem to štěstí s ním jet na podzim a je neskutečné jak to dokáže zloubit komfort se sportovní tuhostí. Taková jemná plyšovost. Nastavení pro Superb bude samozřejmě mnohem více do “normálna”, ale píšu to pro dokreslení špičkovosti té technologie. Pro Porsche to právě kompletně dělá Bilstein. Jinak položka je ve statusu “v přípravě”, takže možná přijde odpověď, že je to na x-týdnů, možná více..uvidíme. už jsem poptal.
  10. 2.0TSI 206kw DCC, nespokojenost s původním podvozkem. Vyřešeno, objednán plug and play kit od Bilsteinu.
  11. Mám stejný problém. Nemá to logiku, servisu to nejde demonstrovat. Boleslav dělá, že nic neví. Nahraju to na foun, teda když se mi to povede. Nemá ta aktualizace nějaké označení? Jinak auto celkem ok, až na jemné rachocení od zadní nápravy.
  12. Máte někdo tip na někoho spolehlivého v ústeckém kraji?
  13. Jde dokódovat zavírání kufru vnitřním tlačítkem, tím, kterým ho otvírám?
×
×
  • Vytvořit nový...