Přejít na obsah

Berny33

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Berny33

  1. Taky to o ničem hřeje a to mám Kožené sedáky , na Audi A6 kožené jsem nemohl natom usedět jak to hřálo , a tady hodně slabý odvar , spíše se mi doslova chtělo bečet, vrže palubovka ,hovno hřaje a mnohé další a to podle mechanika mám top stav
  2. Berny33

    Topení nohou

    ZDravím povšiml jsem si , že na straně spolujezdce topení u nohou fučí ale na straně řidiče nejde skoro postřehnout že by tam nějaký vzduch proudil. Jedná se o topení climatronic . Děkuji za tip .
  3. Berny33

    Letní pneu R16

    Chci se zeptat budu kupovat nové letní pneu Dunlop Sp01 , ptal jsem se kdy jsou vyrobené a je to rok 2015 prosinec není to moc staré ? Děkuji za info .
  4. Přemýšlím nad 17 kolama , ale mám strach , že budou více trpět čepy , vrzat interiér atd... že to nato není stavěné .... Jakou máte zkušenost ? 17 nebo 16 ky? Dík
  5. Koupil jsem si nového rapida za 9 měsícu jsem najel 1000 km tak jsem ho prodal a pak jsem zas auto potřeboval na dlouhé trasy :-)) . Prostě jednou jedu jen 5 km podruhé 30 . Pro auto do Itálie nebo kamkoliv jet je z časového hlediska nereálné , auto má najeto za 4 roky 172 tis což dělá 43 tis KM ročně a vypadáto na dalniční KM a neměl by být až takový problém s PDF . Půjdu do té 1,6 bez 4x4 a nechám to prověřit v servisu a uvidíme :-))) pak poreferuji a držte palce . A ještě by mě zajímalo o jakou slevu si říct :-))) nebo se pokusit dosáhnout.
  6. prostě jen tak , ani nevím :-D , pocit , že to mám
  7. Mám dilema a potřebuji poradit Octavií je tolik že bych mohl vybírat furt , ale vybral jsem si favority a poprosil bych o doporučení. http://www.sauto.cz/...782?goFrom=list http://autocartichy....koda-octavia-9/ http://www.sauto.cz/...588?goFrom=list Najezdím denně cca do 60 km a jezdím hlavně město . U té černé se mi zdá že je víc designově sladěná zato 4x4 mi přijde s větší užitnou hodnotou , ale nezdá se mi řadící páka nějak moc ošoupaná nato kolik má "jenom" KM , nebo nevěřit žádné a koupit před FC s větším nájezdem ? . Z motoru jsem úplně zmatený každý říká že je lepší 1,9 nebo 1,6 . Dík za info a rozluštění tajemky.
×
×
  • Vytvořit nový...