Přejít na obsah

Breyzak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

635 zobrazení profilu
  • MTX

Oznámení Breyzak

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Z ničeho nic přestaly fungovat všechny parkovací senzory i grafika. Má s tím někdo zkušenost? Jakou by to mohlo mít příčinu?
  2. Breyzak

    Roleta kufru

    Mám tu samou zkušenost. Budu to také reklamovat.
  3. Stalo se to v létě při 32 stupních, i nyní při cca. 2 stupních. Chápu, že si z toho děláte legraci, ale s 3 měsíčním dítětem, kdy potřebujete někam na čas dojet, to až taková legrace není. Ptám se na zkušenosti, zda tento problém nemá někdo další. Problém nejde zvrátit ničím, vypnutím, zapnutím na topení na cca. 24 atupňů, přepnutím na cca. 18 stupňů, přepnutím na automatiku, prostě s tím nešlo ani jednou udělat nic. Při jízdě po dálnici ani moc nejde to řešit otevřeným oknem. Název tématu plně odpovídal tomu, co se skutečně děje.
  4. Během 15 000 km již 5x klimatizace doslova vařila posádku zaživa i když byla vypnutá, všechny výdechy vypnuté a nešlo to nijak vypnout. Nevíte, co by to mohlo být/případně nesetkali jste se s tím také? Motor 2.0 TDI 110 KW, kombi.
  5. Nemáte info kolik se jich prodalo? Při zkušenosti s 2 TDI 103 kw pd vs. 110 kw cr, můžu konstatovat, že 110 je pocitově slabší než 103, jakoby udušený v jakékoli rychlosti, nejvýrazněji od 150 km/h výš. 1,6 tdi byla kvůli spotřebě v mých úvahách, ale nakonec jsem rád, že jsem se nenechal zlákat.
×
×
  • Vytvořit nový...