Přejít na obsah

david_smid

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem david_smid

  1. Abych nebyl offtopic ... 1.0 TSI 70kW s OPF
  2. Rada zněla "jezděte nad 2000" to mám jezdit pořád na 4 nebo řadit 4 - 5? Otázka na vlastníky 81kW, to řadíte šestku jenom na dálnici?
  3. Hodnotnější mi přijde kolik točí v 90, na dálnici jsou ty jízdní odpory trošku jinde.
  4. Občas si říkám, jestli lidi tady ve skupině vůbec ten motor používají. Jezdit trvale nad 2000 otáček si neumím představit ani v 70kW ani v 81kW verzi. A dokonce ani ve Scale s 85kW jsem nic takovýho nepotřeboval. Pro rejpaly nemluvím o závodění nebo jízdě do kopce s naloženým autem.
  5. Tak jsem to dneska spočítal, u služebního mám záznamy o tankování. Po 6800km mám průměr 5,14, je to teda 70kW a nejezdím s naloženým autem, většinu 1-2 lidi.
  6. Celkem běžné cesty, 50% silnice I. třídy, 20% II. a III., 20% město a zbytek dálnice. České středohoří, takže lehce zvlněný terén. Asi by se hodilo zmínit, že tam skoro nejsou cesty pod 20km, takže většina se zahřátým motorem.
  7. 70kW s filtrem pevných částic, ještě není úplně zajetý. Ten nájezd na jednu nádrž mě baví
  8. Taky mi spousta lidí tvrdila, že do Rapidů se filtr nemontuje. Je to nesmysl, souhlasí kódy motoru DKR, DKL i předpis u spotřeby 2017/1347 AG. Dneska jsem se ohnul pod auta, a je to stejné jako u Fabií, holá trubka u MR2018 a katalyzátor u MR2019.
  9. david_smid

    Škoda SCALA

    Koukám znovu na tu maskovanou vedle VISION RS, maska je tam, tvar světel by mohl být taky, je tam vidět kousek toho vytaženého nárazníku k masce, řešení spodní části nárazníku je pod maskováním také docela podobné, ostré hrany k blatníku. Zadní partie jsou jiné, přesto je tam skoro stejný spojler nad oknem, světla tam mohou být taky, je vidět pod fólií že jsou mnohem více do boční části auta. Věřím že by to mohlo být hodně podobné, a to je paráda.
  10. david_smid

    Škoda SCALA

    Zdá se mi to nebo jsou ty mlhovky jenom nakreslené a něco se rýsuje pod fólií v místech jako je má Karoq?
  11. Včera jsem otestoval ELM327 z Alzy: https://www.alza.cz/hobby/mobilly-obd-ii-bt-d4624328.htm Momentálně bohužel nejde objednat ... Screen s podporou protokolů v příloze. Moje dosavadní ELM327 z dx.com bohužel většinu neumí, ale pro Torque to stačilo. Řešil jsem na F III, MR2018 ve výbavě Trumf (bez infotainmentu) automatické zamknutí při rozjezdu, corner light, vše funguje, paráda.
  12. Počkal bych na 500km, až začne fungovat regulace tlaku oleje. Spotřeba mi v tu chvíli skokově klesla tak o 4 - 5 desetin.
  13. Zatím zajíždím, ale pohybuji se okolo hodnot z techničáku. Kombinace, bez dálnice, 81kW.
×
×
  • Vytvořit nový...