Přejít na obsah

Iv1ca

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

557 zobrazení profilu

Oznámení Iv1ca

  1. Já to taky teďka po Vánocích měnil komplet vše. Dokonce i tu plastovou těsnící přírubu klikové hřídele, protože mi mezi ní a olejovou vanou tekl olej. No a samozřejmě i ten malý řemínek na pohon olejového čerpadla. Pak přetěsnění vany. A měnil sem i řemenici klínového řemene co je na klice. Jo a veškeré šrouby co se dotahují na moment a následný úhel sem dával taky nové.
  2. Čau chlapi. Chystám se na výměnu oleje. Zahlédl jsem teďka ve Světě motorů test na oleje, kde bylo spousta značek, vítěz Total Quartz, ale chyběly mi tam značky jako Ravenol nebo Mobil 1. Teďka ve své O3 2.0 TDI mám origo 0W-30 LL a dle testu nic moc teda. Co byste mi doporučili za olej? Díky za rady a tipy.
  3. Zdar, měl jsem na levých předních dveří nefunkční mikrospínač. V pohodě jsem ho vyměnil. namontoval jsem zámek zpět, vyzkoušel jsem dveře zda otevírají a zavírají zvenku. Vše fungovalo. Tak jsem tam přinýtoval ten plech, na kterém drží kabeláž. Tu jsem připojil rovněž do A sloupku. Poté jsem zapojil kabel k baterii a opět jsem vyzkoušel zavřít a otevřít a ověřit funkčnost mikrospínače. Vše fungovalo. Světlo na stropě opět svítilo při otevření dveří a taky kontrolka otevření dveří mezi budíky svítila. Hurá. Poté jsem dveře pro jistotu ještě nekolikrát otevřel a zavřel. No ale pak jsem zkusil zavřít dveře dálkovým ovladačem a po otevření mi ty dveře nejdou otevřít ani za boha. přičemž ostatní jsou. Neřešil to někdo tady?
  4. Zdar pánové, uvažuji o koupi OII RS benzín a našel jsem si tady tuto: http://www.tipcars.com/skoda-octavia/skoda-octavia-6624917.html Akorát mi přijde zvláštní, že to má exteriér před FL a interiér po FL. Je tento motor spolehlivý? Počítám s tím že bych udělal rozvody co nejdříve, abych měl klid. Máte někdo přístup do databáze škodovky a byl by mi ochotný prověřit historii tohoto vozu? Děkuji za rady a připomínky
×
×
  • Vytvořit nový...