Přejít na obsah

tracy.01

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

538 zobrazení profilu

Oznámení tracy.01

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Dnes návštěva u Ferdy a povedlo se úplně vše bez problému. A se vším maximální spokojenost, vše funguje jak ma. Fabia III skrývá spoustu tajemství ... Zbývá je jen odhalit ...
  2. jak presne je dotankování s realitou???
  3. Mnohem jednodušší :-D nikdy me nenapadlo ze to budu potřebovat ty mas nejake funkce dokodovane?
  4. Ja na to nemám bohužel nic. Nechával mi to dělat bracha přes jeho kamose. Videl sem video kde to fungovalo a někde sem videl popsanou cestu jak to udělat.
  5. Protoceni budiku, asistent rozjezdu do kopce a při denním svícení mi svítí zadní světla.
  6. No co sem videl, tak to okno fungovalo tak, ze zamknul dotyčný auto a automaticky se zavřeli okno u řidiče. Bohužel ze nejdou ostatní me trochu štve.... Pokud se nepletu, Ferda je ze Strakonic ?
  7. Stopky mu nesli, při zamykání aby svítili blinkry, při zamknuti automaticky aby vyjelo okno u řidiče a další si ted nejsem jistý. Mam to napsaný v autě.
  8. Co vše lze sem ti nenašel, jen odkazy na cizí stránky. Asistent rozjezdu do kopce uz mam a super věc. Připomíná mi to časy s automatem. Zkoušel nekdo u bolela i nakodovat, aby šli i filmy???
  9. No nějaký věci prý nevěděl jak se dělají... Vy mate zkušenosti co lze dokodovat?? Ja našel cca 11 věci co by meli jit a z nich mam zatím tři
  10. Mlhovky Mam, taky me to překvapilo ze to neslo. Prý jiná jednotka by se musela dat. Bohužel i jiné věci nedokázal nakodovat....
  11. Fabia III Style... Zkusím se tedy obrátit na Ferdu. Díky ;-)
  12. Ahoj, mam dotaz, byl jsem dnes na kódování a při kódování corner mi řekl, ze to nejde, že by se musela měnit nějaká řídící jednotka...???
×
×
  • Vytvořit nový...